Vicces szüléses történetek?
Anyum es a nogyogyasza jo barátok. A csalad sokszor ossze Jon vacsizni,beszélgetni. Amikor en sulettem akkor anyumek nem tudták fiú leszek e vagy lány...és amikor megszulettem azt mondta a doki "na b.meg ennek is szülni kell"anyum
Nem ertette mit mondott és halálra volt remulve mi baja a gyereknek.Azóta is emlegetik!:)
Elerkezett a kitolas resze a szulesnek. Az elso tolofajast jol elszurtuk, mert en a fejembe "nyomtam", azaz jol felpuffasztottam a pofazacsijaimat, ugy nezhettem ki, mint a horcsog, emellett ahogy fogtam a labam, alig birtam tartani a fejem. Ez igy nem jo! Elmondta a szuleszno, hogy en hogy is nyomjak, es hogy a ferjem ugy tud segiteni, ha tartja a hatam, amikor elore dolok. A kovetkezo fajasnal a ferjem ugy elore nyomott, hogy azt hittem kette torok. Annyira vartam, hogy vege legyen a fajasnak es lekapjam a 10 kormerol! Gondolom ugy volt vele, hogy majd o kinyomja a gyereket :D
Na de az ezt koveto 5 ora mar nem volt ilyen vicces! :S
Gátvédelemmel akartam szülni, de nem jött össze. Csak vágni kellett. A szülésznő elfelejtette közölni, hogy most már nem kéne akkora erővel nyomni, így egyetlen egy nyomással kinn volt a lányom. Szinte repült kifelé. A párom nem érkezett lefényképezni, a szülésznő meg hatalmasra kerekedett szemekkel kapta el a gyereket:D Pedig úgy vártam volna, hogy mondják, hogy na, kinn a feje,...na kinn a válla, na még egy és meglesz:D
Számomra ez nagyon vicces volt, jót nevettünk akkor rajta és a mai napig is, ha emlegetjük:D
A pocakfotózást meg állandóan halogattuk, addig-addig halogattuk, hogy utolsó nap készült. Reggel elkezdett folyni a magzatvíz, szépen lefürödtem, felöltöztem és csináltunk egy fotót. Mikor ezt a képet mutogatjuk másoknak, mindig elmondjuk a hozzá tartozó történetet és mindenki jót mosolyog, hogy nekünk hogy jutott eszünkbe fotózkodni, milyen nyugodtak lehettünk, stb:D
A vajúdáskor meg benn a korházban csak a szülésznő, én, meg a párom voltunk benn és a végén én már ültem egy fotelban és úgy vártuk, hogy táguljak már ki:D Ahogy ott ültem, két oldalamon a szülésznő és a párom, beszélgettek arról, hogy vajon mennyire lehetek képben, kérdezte a párom a szülésznőt, én meg akartam neki mondani, hogy teljesen itt vagyok, jobban, mint ti ketten, akik annyit se vesztek észre, hogy lassan medencényi magzatvízben tocsogok. Csupa víz volt már minden:D Életemben nem gondoltam volna, hogy ennyi víz van a magzat körül:D Ez így utólag volt vicces:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!