Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az normális hogy 3 hete...

Az normális hogy 3 hete szültem és még mindig vérzek egy picit?

Figyelt kérdés
Igaz múlthéten hétvégén görcsöltem lehet közben megjött a menszeszem ?
2013. okt. 1. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. 6 hétig is tarthat a vérzés.
2013. okt. 1. 18:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ most megnyugodtam :)
2013. okt. 1. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is pont 3 hete szültem, vérezni már nem vérzek, inkább olyan folyás szerűnek mondanám, ami van, de az sem mindig, max. kétszer pöttyözi össze a tisztaságit. Különben, ha tartogatom a vizeletem, akkor kicsit erőteljesebb. Az előző szülésemkor a 4. hétig volt még olyan a betét.

Nem hiába találták ki a 6 hetes kontrollt, de már hallottam olyat, aki addigra sem lett 100%os, mégsem volt baja.

Nyugi!

2013. okt. 1. 18:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Második szülésem , kislányomnál nem emlékszem hogy ennyi idejig véreztem volna , nekem sem olyan vészes a vérzés alig van valami .

Köszönöm mégegyszer a válaszokat :)

2013. okt. 2. 10:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem 5 hétig tartott császár után, igaz az utolsó hét már inkább csak halvány barnázás volt.
2013. okt. 3. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!