Az mennyire normális, hogy 4 hete szültem és a belső varrataim még mindig meg vannak?
Figyelt kérdés
Nem kellett volna már rég "elhagynom" őket?Mert ugye kipotyognak.A védőnő mondta h próbáljam meg meghúzni egy kicsit és ha engedi akkor előbb utóbb kilökődnek.Nos,egyetlen egy db jött ki,vagyis húztam ki.Nem fájt,nem kellett eröltetni,szinte magától csúszott ki.De a többi nem engedi.Piszkálni se nagyon szeretném,nehogy nagyobb kárt tegyek.Első fiammal kb 1-2 héttel szülés után kiestek.2013. ápr. 18. 18:06
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne aggód, nekem is lassan potyogtak ki, na meg nagy része felszívódik, vagy nem? Vagy mindegyik kiesik? Én nem is nagyon foglalkoztam vele:)
Szerintem várj még 2 hetet és majd a 6 hetes kontrollon kérdezz rá az orvosra!
2/5 szsuzs válasza:
nálam mindkétszer 5 hét után kezdtek potyogni.
3/5 anonim válasza:
Ne is mond :(... már 3 hónapos a babám és még mindig van pár darab :-(. Nem zavar a hétköznapokban, alapesetben nem is érzem, csak a párommal nem tudunk rendesen együtt lenni miatta, mert mindkettőnket szúrnak. Már nagyon el vagyok miatta keseredve, a doki szerint szélsőséges esetben 8 hónapba is beletelhet... :-( De remélem te nem jársz így, azért az esetek többségében 6-8 hét alatt ki szokták esni!
4/5 anonim válasza:
Nekem is kb. 5 hét után kezdtek kipotyogni, kontrollra kb 7 hét után mentem, addigra mind eltűnt.
5/5 anonim válasza:
Ne piszkáld és ne húzogasd! Nekem 6 hetes kontroll előtt 1 nappal is jött ki, kérdeztem másnap a dokit, hogy ez normális-e és azt mondta, hogy 3 hónapig normális, addig kell kiesniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!