Mivel mentetek szülni, és ki volt benn veletek szüléskor?
Figyelt kérdés
pl:. családtag,rokon,apuka,barátnő2013. okt. 1. 16:00
1/17 anonim válasza:
Autóval mentünk és a férjem volt velem.
3/17 anonim válasza:
Autóval, férjem volt bent a császárnál.
4/17 A kérdező kommentje:
Esetleg aki akarja,az történetet leírva válaszolna.
2013. okt. 1. 16:07
5/17 anonim válasza:
Taxival, mert akkor még nem volt autónk (pár hónapra rá vettünk autót). A férjem volt benn szüléskor velem.
6/17 anonim válasza:
Az exem vitt a korhazba -mármint a gyerek apja előtti ex- es egyedül voltam.
7/17 anonim válasza:
Gyalog, mert a kórház mellett laktunk. Nyitva voltam, így bent tartottak. Másnap beöntést adtak, reggelit nem, majd éhen pusztultam. Miután harminc éve volt, nem apás szülésként zajlott le. A férjem kint ült, aztán valamikor három után jöhetett be. Egy szülésznőpalánta, a főorvos és a kedvenc szülésznőm volt bent. Na és egy jajgató kismama. A babám három óra alatt megszületett és este 10órakor már etethettem is.
8/17 anonim válasza:
Autóval mentünk,és a férjem volt bent a szülésnél.
9/17 anonim válasza:
Taxival mentünk, párom volt velem a szülésnél. Hüvelyi szülés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!