Nekem kb.3 hétig fájt legalább, de már nem nagyon emlékszem hogy pontosan meddig.
10 hónapos kisfiú anyukája
2009. nov. 6. 19:34
2/12 anonim válasza:
Hát én 10 éve szültem de néha még most is fáj. Egyébként annó nekem is nagyon fájt, a varratszedést is megkönnyeztem.
2009. nov. 6. 19:34
3/12 anonim válasza:
Eleinte nem fájt, aztán egyre jobban, amíg ki nem estek a varratok.
Annak a csajnak aki velem együtt szült, három napig fájt, mert volt fogadott orvosa, aki kivette neki a felszívódó varratot :-)
2009. nov. 6. 19:39
4/12 anonim válasza:
Nekem csak màsnap fàjt,lese tudtam ülni,még az àgyba is fél oldalasan voltam.Harmadnap még nem mult el,de màr nem is vettem zokon.Nekem hamar megszüntek a panaszok,pedig nem volt fogadott orvosom.Szerencsés voltam.
2009. nov. 6. 19:44
5/12 anonim válasza:
kb 3-4 napig fajt,aztan a harmadik heten begyulladt mivel a felszivodo varrat,nem szivodott fel es megkelt,egy hetig volt igy s ezalatt jobban fajt mint szüles utan.most vagyunk 6 hetesek de mar helyrejött .
2009. nov. 6. 19:47
6/12 anonim válasza:
néhány napig fájt igazán, mondjuk inkább csak mikor ülni próbáltam vagy tüsszentettem, ilyenek.
PErsze érzékeny volt még 1héttel utána is, de 2 hét elteltével már profin ültem, tüsszentettem meg minden.
Most 5 hét telt el még most megint érzem kicsit,mert másznak ki a varratok(felszívódó) de nem fáj, csak érzem, hogy nem olyan mint azelőtt.
2009. nov. 6. 19:50
7/12 anonim válasza:
2 hetig volt pocsek,legrosszabb a 4.npon volt, emiatt vissza is mentem a dokimhoz masnap es kivagta az egyik kulsot.Jobb lett persze,meg adott egy spray-t(fajdalomcsill.+segitett regeneralodni).Ket het utan semmi bajom nem volt mar :-)
Egyebkent egyenfuggo!
2009. nov. 6. 19:51
8/12 anonim válasza:
Nekem az első hét volt borzalmas, fájdalmas volt minden lépés. Ahogy tudod, naponta többször mosd meg, akár tízszer is. Én kamillás vízzel be is borogattam kicsit miután letusoltam. Nekem ez segített. Próbáld ki, hátha segít. Jobbulást! És boldog babázást!
2009. nov. 6. 20:31
9/12 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt. Használj rá FLP-s aloe vera first sprét
2009. nov. 6. 20:40
10/12 anonim válasza:
Szia! Én 3 hétig nem tudtam leülni, utána pedig "csak " esténként fájt, de azt is köszönöm szépen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!