Mindenkinek jó élménye volt a baba barát kórházról?
Is-is.Nekünk nem jutott hely az osztályon máshol voltunk,ahol a felszereltség,hát hogy is mondjam nem felelt meg egy csecsemő gondozásához.Mivel messze voltunk az osztályos nővérek ránk se néztek(mondjuk nem is baj,hogy nem zaklattak egész nap),semmit meg nem mutattak,ha kérdeztél,vagy nem tudtad a kisujjadból a napirendjüket,hülyének néztek.Áldom az eszem,hogy fogadtam szülésznőt,nélküle nagy bajban lettem volna.
Amin a legjobban kiakadtam,hogy megsértődtek,ha bevittem éjszakára.Császáros voltam,mozogni alig tudtam,tejem nem volt,és mivel ugye máshol feküdtem igen messze kellett volna mennem a tápszerért,ha felsír,úgy gondoltam ez éjszaka senkinek sem jó,nekik meg ez (lenne) a dolguk.Hát ők nem így gondolták.
A jó viszont az volt,hogy egész nap ott lehetett mellettem.
Igen de a kórház BABA barát, nem MAMA barát :) Na jó, ez csak vicc volt, bocsi, NINCS jó megoldás, illetve úgy tűnik a komáromi kórház...
De sztem a szülés soha sehol nem tartozik a jó móka kategóriába, szóval...
én inkább "nővér" barát kórháznak hívnám..-mert nem sok dolguk volt a babákkal..!
Egy pozitivum volt,hogy nálunk viszont volt egy helyiség ahova már az apukák is bejöhettek,és ők is babázhattak-így egy kicsit együtt lehetett a család.
Azt hittem ez minden baba barát kórházban így van.
rossz élményeim voltak pont azok miatt, amiket leírtál. jó a bababarát kórház csak nem nekem és nem abban a szituációban.
- szülés után sok vért vesztettem, napokig alig tudtam felkelni az ágyból, mert szédültem (első nap az ájuláshoz is közel voltam)
- később indult be a tejtermelés nálam, mint másoknál (addig nem akarták tápszerezni, fogyott is rendesen)
- első babás voltam, így annyira tanácstalan, hogy szinte még konkrét kérdésem se volt (ezért kellett volna, ha valaki mindent elmond)
most ha második babámat szülném és könnyebben is menne a szülés (jól lennék egészségügyileg), akkor tök jó a bababarát kórház, mert nem macerálnak, veled lehet a baba. de első gyereknél nem javasolnám, vagy csak akkor, ha fogadsz egy csecsemős nővért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!