Valaki leírja nekem a szülés folyamatát részletesen?
Minden terhesség máshogyan zajlik le:) ne félj!!!
nézd, itt egy oldal, sok szüléstörténettel, én ezeket olvastam terhességem alatt
ha itt mindenki leírná,ugyanúgy aggódnál/izgulnál-mert ez nem zajlik minenkinél egyformán.
valakinél úgy kezdődik hogy a fájások egyre sűrűsödnek erősődnek. valakinél először a m.víz folyik el.
és olyan is van akit megíndítanak,mert már túl hordta a babát.és még ezen kívűl is rengeteg variáció van..
Vannak kismamás, és babás blogok, ahol találsz részletes leírást, az összes szakaszról, az érzelmi hátterével együtt. Vagy a Felicitas csomagban szereplő kiskönyvek között is volt egy ilyen. Mi csak szubjektív válaszokat tudnánk adni, neked meg nem az kell. Ha mégis, van kismillió szüléstörténet, amikből lehet szemezgetni.
Próbálj meg pozitívan állni a dologhoz, tudj az összes nehézségről, de ne tántorítson el (nem mintha lenne más lehetőség is). Szóval tudd, hogy meg tudod csinálni, és hogy milyen szuper a végeredménye. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!