Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Váci kórházba mit kell a...

Váci kórházba mit kell a babának vinni? Mikor?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy pl babatörülközőt, pelust, krémet stb. elég ha szülés után behozza apa vagy rögtön kell vinni már ha megyek a szülőszobára vagy hogy van ez?

Köszi

2013. szept. 23. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Én 2 éve szültem ott akkor kellett egy olyan törülközőt vinni amibe szülés után rögtön becsavarták. Pelus kellett hogy legyen a baba mellett 2 db. mert volt hogy azt használták. Más nem kellett de megyek majd védőnőhőz és rákérdezek mert nemsokára én is szülök. Azóta meg változhattak a dolgok. Te mikor szülsz?
2013. szept. 25. 13:12
 2/10 A kérdező kommentje:

Ó, köszi :)

Hamarosan nekem is aktuális a védőnő, csak a héten kezdtem pakolászni a kórházi csomagot és kicsit elbizonytalanodtam, hogy a gyerek cuccait milyen elosztásban kell bevinni.

Október 22-re vagyok kiírva. Te? :)

2013. szept. 25. 13:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia. Én október 15-re vagyok kiírva. Amúgy hétfőn megyek a védőnőhöz. Már nagyon nehezen bírom a terhességet , fáj mindenem. A baba cuccait én az apával hozattam be. De itthon összekészítettem már. Van orvosod? Én nekem nincs de a lányomnál sem volt. Ha gondolod írj.
2013. szept. 26. 16:44
 4/10 A kérdező kommentje:

Na hát nekem is vannak napok, mikor mozdulni alig bírok, mert annyira fájnak az ízületeim. Pingvinjárás alap és az emeltre is egyre nehezebb feljutni, nagyon várom már a végét.

Szaniszlóhoz jártam, őt is kértem meg a szüléshez, csak ugye ettől a hónaptól már Esztergomban van. Másik orvost nem választottam, szóval marad az ügyeletes. Kicsit elveszettebbnek érzem így magam, de a férjem ott lesz, ez azért jó érzés :)

Személyzetről milyen tapasztalataid vannak? Fogadott nélkül sem szenvedtél hátrányt?

2013. szept. 26. 18:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem szenvedtem hiányt. Igaz pont műszakváltás volt és az éjszakások nem sok mindent csináltak. Fél 6 körül értünk be és 9:30-ra megszültem. Akkor volt egy automata ahol lehetett venni apának ruhát de most úgy tudom már nincs. Állítólag a nővérek adnak. A csecsemősök is aranyosak de azt nem nagyon szerették ha bevittem hozzájuk a gyereket. Kisfiú lesz vagy kislány? Nekem kisfiú.
2013. szept. 27. 08:53
 6/10 A kérdező kommentje:

Akkor apának a ruhára nem kell költeni? Na az jó :)

Kisfiút várunk :)

Azt nem tudod véletlenül, hogy vannak-e már új orvosok? Nem mintha nem lenne mindegy, hiszen úgysem ismerem egyiket se.

Hálapénzt vagy ajándékot te adtál anno az ügyeletesnek/szülésznőnek/csecsemősöknek?

2013. szept. 27. 12:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy kell-e a ruhára költeni a védőnő sem tudta. Anno 1000 ft volt. azt mondta a védönő kérdezzek rá NST vizsgálatnál. Szerintem nincs új orvos. Az Sztk-s rendelésen van egy fiatal magas női nőgyógyász. Állítólag ő a sürgősségiről jött. Tízezret adtam a dokinak de csak mert a párom mondta. A csecsemősöknek semmit nem adtam. Amúgy ha megkérdezhetem a Szaniszlónak fizettél eddig? Azért sok embert a pácba hagyott.
2013. szept. 27. 12:26
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát igen :/ Nem voltam túl vidám, mikor megtudtam, hogy elmegy.

Mikor felkértem, elmondta, hogy 50et kér varratszedéskor, ezért cserébe a 35. héttől bármikor ugraszthatom szülésre, ezen kívül mindent ingyen csinál (sztkban még szép!), kivétel, ha valami extra vizsgálatra szorulok, akkor "illik hálásnak lenni". Aztán így jártam :/

Mindegy, véletlenek nincsenek, biztos oka van, hogy így alakult.

A dokinő egy ilyen szőke szemüveges? Legutóbbi uh-n ő volt még bent, mikor vizsgáltak. Vagy ő csak "tanuló"?

Én se nagyon akarok "hálálkodni", vagy ha igen, azt se pénzben. Meg aztán meglátjuk hogy bánnak velem.

Ha pl bemegyek, mert elfolyt a víz v fájások vagy bármi, akkor a pakkomat az öltözőben teszem el és onnan majd átviszik szülés után az osztályra vagy hogy megy ez?

2013. szept. 27. 13:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy barna hajú nő volt és legalább 2 m magas. A cuccot egy szekrénybe kellett tenni de a 2 órás megfigyelés után letusolhattam ott és a pakkal együtt vittek vagyis én a lábamon mentem a csecsemőosztályra mert nem akartam tolószékbe ülni.
2013. szept. 27. 15:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi az infokat. Aztán ki tudja, lehet még találkozunk is :)
2013. szept. 27. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!