Biztos észreveszem, ha beindul a szülés mikor kell menni? Nem lesz olyan, hogy esetleg későn érek be vagy ilyesmi?
nyugi tudni fogod ösztönösen ne izgulj
ha görcsölsz, ülj le kényelmesen dőlj hátra csugd be a szemed, koncentráj a légzésre. ha ezt megcsinálod tudni fogod, hogy jósló-e vagy már rendes fájás. közben mérd a 2 közöti időt.
ha a vized folyik el, akkor meg egyértelmű
2 gyerekes
Szia
Első terhességem lévén felmerültek bennem a kérdések
Vajon tudni fogom,hogy ez már az lesz
Vajon be fogok érni a kórházba
Biztos teljesen be fogok pánikolni stb
Este 7 körül jött az első fájás,mondtam is férjemnek nem fog ő holnap dolgozni menni reggel 8 kor már 10 perces fájásaim voltak,de én még nagy vígan a zuhany alatt hancúroztam semmi pánik meg hasonlók nem voltak,teljesen nyugodt voltam meg 3 percre van a kórház így nem is siettem sehova,férjem az teljes pánikba volt,szerintem még a saját nevét se tudta volna megmondani.
Szia!
Én már nagyon vártam, hogy beinduljon a szülés, jöttek-mentek a jósló fájások, de mikor már a kiírt napon voltam semmi előjele nem volt annak, hogy szülni fogok. Az NST mutatott kisebb fájásokat, de én semmit nem éreztem. Túlhordás miatt megindították nálam a szülést. Ne aggódj biztos, hogy észre fogod venni ha indulni kell, mert a rendes szülési fájások teljesen mások mint a jóslók, sokkal erősebbek és nekem valahogy másképp fájtak. Még csak 3 hónapja szültem, de nem tudnám felidézni, hogy valójában hol fájt és mennyire, azt tudom, hogy meg voltam lepődve, mert teljesen más fájdalomra számítottam. Lehet, hogy nekem azért volt másabb, mert nem magától indult be a szülés, de rengetek kismamával beszéltem és mindegyik azt mondta, hogy nem lehet összetéveszteni a rendes szülési fájást a jóslókkal. Meg amúgy is miden nőben benne van egyfajta ösztön, nem tudni honnan jön, de akkor és ott tudni fogod ha eljött az idő.
Minden jót, könnyű szülést és jó babázást!
Exrém esetek vannak, de mindenki inkább előbb megy, mint később.
Ha 10-5 percesek a fájások, vagy elfolyik a víz, menj mindneképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!