Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Biztos észreveszem, ha beindul...

Biztos észreveszem, ha beindul a szülés mikor kell menni? Nem lesz olyan, hogy esetleg későn érek be vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

nyugi tudni fogod ösztönösen ne izgulj

ha görcsölsz, ülj le kényelmesen dőlj hátra csugd be a szemed, koncentráj a légzésre. ha ezt megcsinálod tudni fogod, hogy jósló-e vagy már rendes fájás. közben mérd a 2 közöti időt.

ha a vized folyik el, akkor meg egyértelmű

2 gyerekes

2009. nov. 5. 23:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Első terhességem lévén felmerültek bennem a kérdések

Vajon tudni fogom,hogy ez már az lesz

Vajon be fogok érni a kórházba

Biztos teljesen be fogok pánikolni stb

Este 7 körül jött az első fájás,mondtam is férjemnek nem fog ő holnap dolgozni menni reggel 8 kor már 10 perces fájásaim voltak,de én még nagy vígan a zuhany alatt hancúroztam semmi pánik meg hasonlók nem voltak,teljesen nyugodt voltam meg 3 percre van a kórház így nem is siettem sehova,férjem az teljes pánikba volt,szerintem még a saját nevét se tudta volna megmondani.

2009. nov. 6. 01:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már nagyon vártam, hogy beinduljon a szülés, jöttek-mentek a jósló fájások, de mikor már a kiírt napon voltam semmi előjele nem volt annak, hogy szülni fogok. Az NST mutatott kisebb fájásokat, de én semmit nem éreztem. Túlhordás miatt megindították nálam a szülést. Ne aggódj biztos, hogy észre fogod venni ha indulni kell, mert a rendes szülési fájások teljesen mások mint a jóslók, sokkal erősebbek és nekem valahogy másképp fájtak. Még csak 3 hónapja szültem, de nem tudnám felidézni, hogy valójában hol fájt és mennyire, azt tudom, hogy meg voltam lepődve, mert teljesen más fájdalomra számítottam. Lehet, hogy nekem azért volt másabb, mert nem magától indult be a szülés, de rengetek kismamával beszéltem és mindegyik azt mondta, hogy nem lehet összetéveszteni a rendes szülési fájást a jóslókkal. Meg amúgy is miden nőben benne van egyfajta ösztön, nem tudni honnan jön, de akkor és ott tudni fogod ha eljött az idő.

Minden jót, könnyű szülést és jó babázást!

2009. nov. 6. 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:
szia,én 3 hete szültem elötte 2 héttel már joslóim voltak és elkezdtem kinyilni is.Nekem az össz fájdalmam annyi volt hogy a hasam aljában éreztem és kihatott a derekamra.olyan mensziszerü görcsök voltak amugy nekem a joslok is ilyenek voltak szal én abszolut nemtudtam és nemis tudom megkülömböztetni persze annyi az össz külömség hogy rendszeresen jöttek és egyre erösebbek voltak.Nekem is elsö baba én is féltem még a dokimmal meg is beszéltük ne várjak 5 percesekig mert mi vidéken lakunk és pesten szültem mire beérünk pont jo lessz.Ehhez képest este fél 7kor kezdtem mérni az idöt akkor már 5percesek voltak a fájásaim de mivel nem voltam benne biztos igy még vártam (elötte héten magzatviz szivárgás gyanujával bementünk,bennt is tartottak megfigyelésen de vaklárma volt és igy nem akartam megint átélni ugyanazt)olyan 3/4 8kor felhivtam anyukám aki épp dolgozott h anyu sztem menni kell de nem vagyok benne biztos ö negyed 9re ért hozzám azonnal indultunk a korházba mert mire beültem a kocsiba 3 perces fájásaim voltak amik 1 percig tartottak a párom sietett hogy beérjünk a korházba mire szülünk ugyhogy olyan 30 perc alatt bennt is voltunk az amugy 50 perces uton szülöszobára érve 2 perces fájásokkal megvizsgáltak majd fél ora sem telt el mikor megjött a dokim megvizsgált teljesen kinyiltam eltünt a méhszáj megcsinálta a burokrepesztést és jöttek is a tolók szépen.Nállunk csak az a bajság ütközött közben hogy 152cm magas vagyok és téraránytalanság miatt császár lett a vége de igyis megtapasztaltam a fájásokat és a tolókat is jött is volna a szegény babám kifele de nem kockáztattunk semmit.alapjába véve nagyon jo volt élveztem és rá két napra már mondtam h akár mégegyszer végigcsinálnám,pedig rettenetesen féltema fájdalomtol és amugy is alacsony a fájdalom küszöböm de csodás érzés mikor a karodban tarthatod és felfoghatatlan hogy ö volt bennt a pocakban.sok sikert a szülésedhez és legyen könnyü meg gyors!
2009. nov. 6. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Exrém esetek vannak, de mindenki inkább előbb megy, mint később.

Ha 10-5 percesek a fájások, vagy elfolyik a víz, menj mindneképp.

2009. nov. 6. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!