Akinek szülés kapcsán nagy, nehezebben gyógyuló gátsebe lett, mikor volt a párjával először?
Figyelt kérdés
Én 3 hónapja szültem és még mindig vonakodom kicsit, pedig már szeretném, a férjemről nem is beszélve. Csak félek kicsit a fájdalomtól.2009. nov. 5. 10:58
11/11 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén olyan kétségbeejtő hogy ilyen sokáig fáj! Eleve a félelem, attól is ugye, de lesz egyáltalán valamikor olyan mint régen?? Vagy mostmár mindig érzékenyebb lesz? Rám még sajnos a gátsebem miatt egy kisműtét is vár... Remélem kitart mellettem a férjem, valahol őt is megértem, ha nehezen bírja. Igazságtalan a sors, lehet egész életemben nem fogom már élvezni a szexet? :-((
Még azt kérdezném, akinek született ezt követően másik picije, annak császár lett van simán szült?
2009. nov. 14. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!