Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Budapesten a Szent Imre...

Budapesten a Szent Imre kórházban szeretnék szülni. Mit adnak babának, anyának? Gondolok itt pl. hálóing vagy popsikrém, babaruha. Mire figyeljek, mit kell mindenképp vinnem?

Figyelt kérdés
Bocsi, de még egy másik kérdés: Ha nincs fogadott orvosom a SZent Imrében és nem oda tartozok lakcímem szerint, attól még mehetek oda ugye?
2013. szept. 18. 15:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én ott fogok szülni hamarosan. Pelenkát kell vinni az tuti .

Én ezeket viszem:

-textil pelus

-az a ruha amiben haza hozod.

-popsikrémet is tettem be

Más nagyon nem kell. Illetve sapk, a kezecskékre kesztyű.

A mamának minden kell!nem adnak semmit sem!

Sajnos szerintem nem szülhetsz ott így. oda visznek ahova tartozol helyileg, ha nincs fogadott orvosod.

Boldog babavarast! 39hkm

2013. szept. 18. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Nemrég szültem ott. Az anyukának mindent kell vinni, a babának pelenkát,popsitörlő kendőt feltétlen.Ruhát is vihetsz,ha nem akarod a korházit. Az első válaszolónak szerintem igaza van és orvos hiányában valószínűleg ott kell szülnöd,ahová tartozol.
2013. szept. 18. 17:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Anyukának: minden, ami kellhet! :)

Babának: pelus, popsitörlő.

Popsikrémet, ruhát adnak.

Ha saját rucit viszel, azt nem tudják garantálni, hogy nem veszik el a "tömegben", mikor beviszed a csecsemősökhöz...szóval csak a hazavitelre érdemes sajátot bevinni!

Mi pl. 1-es Liberot vittünk be, és nagyon örültek neki, mert koraszülöttre nem kapnak pelenkát, és így a mienk helyett adtak ugyan annyi darab 2-es Liberot!

2013. szept. 18. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!