Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meddig vérzünk szülés után?

Meddig vérzünk szülés után?

Figyelt kérdés
teljesen abba a hitben voltam h kb. 4nap, mint egy sima mensi. majd egy nemrég szült ismerosom mondta, hogy ö 4hétig vérzett....uhh ez komoly? és mi van a császárosokkal, ök csak kevesebb ideig nem?
2013. szept. 16. 03:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Én természetes úton szültem, és 2 hétig véreztem.
2013. szept. 16. 04:58
 2/10 anonim ***** válasza:

Én császár után alig véreztem, azt is csak 3-4 napig, de utána még vagy egy hétig volt valamennyi gyermekágyi folyásom. Szerintem teljesen egyéni, kinek milyen gyorsan gyógyul be az a nagy seb (ami logikusan tényleg esetleg lehet, hogy császárnál szimplább felület?), amit a levált méhlepény hagy maga után és talán az is közrejátszik, milyen gyorsan húzódik újra össze a méh. (De nem véletlen, hogy 6 hét a gyermekágy, amíg kerülni illik a cipekedést, na meg az ülőfürdőt és szexet fertőzésveszély miatt.) Aztán létezik olyan is - főleg azoknál, akik nem szoptatnak - hogy a gyermekágyi vérzés szinte egybeolvad már az első menstruációval.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2013. szept. 16. 05:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Kb.4-5 hétig, de az utolsó 3-4 hét már csak tisztasági betétes volt, azt persze többször cseréltem, tehát pecsételő volt nekem. Mindenkinél más. Természetes úton szültem, szülés után 2 nappal én már csak tisztasági betétet használtam. Állítólag összefügg ez a mensinek az általános mennyiségével, nekem az is lezajlott kb.3 nap alatt kevés vérzéssel.
2013. szept. 16. 06:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Régen volt használatos az a kifejezés, hogy gyermekágy, ez 6 hét volt, addig normális a vérzés is. Nekem 3-4 hétig tartott, egyre csökkenő mennyiségben véreztem.
2013. szept. 16. 07:37
 5/10 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek! remelem meguszom, utalom a mensit, a betetet.olyan jo volt ez a 8honap mensi nelkul :D visszasirom majd. na de azert feltankoltam betetekkel :)
2013. szept. 16. 08:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Az első 3nap volt normális mennyiségű, utána elég volt egy tisztasági is.az is kb 2 hétig kellett.
2013. szept. 16. 08:40
 7/10 anonim ***** válasza:

A szülés napján ömlött, de szó szerint. A kórházi pár napban még azért sűrűn cseréltem. Mikor hazaértünk még 2 hétig véreztem, akkor már nekem is elég volt a tisztasági betét.

A Fiam 11 hónapos, 2 hete jött meg elöszőr :)

2013. szept. 16. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek, gőzöm nincs, hogy meddig véreztem. Nem volt nagy mennyiség, már a kórházban sem kellett az éjszakai betét, elég volt egy normál méretű eü betét. Talán olyan 2 hét lehetett, akkor is volt olyan, hogy pár napig semmi, aztán megint megindult.
2013. szept. 16. 10:29
 9/10 anonim ***** válasza:
én 6 napig véreztem, ami hihetetlen volt, mert a menzeszem 5-6 napig tart, fájdalmas és erős. Jól feltankoltam tena vastag betétekkel és a végén ki sem bontottam, elég volt a sima eü betét.
2013. szept. 16. 12:40
 10/10 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek, akkor ez egyenfuggo. majd kiderul hamarosan :)
2013. szept. 16. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!