Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi ideig vérzünk szülés...

Mennyi ideig vérzünk szülés után? És mennyire?

Figyelt kérdés
Tena ladys betétet vettem erős vérzés esetére, meg éjszakait amikor már alább hagy. Jó lesz?
2008. júl. 15. 13:29
 1/3 anonim ***** válasza:

én 6 hétig véreztem... :(

5 hétig hol erősebben hol gyengébben. 5. héttől szinte csak barnázás. 6. héttől megszűnt.

én 2 csomag Tenát használtam el, majd még 1 csomag szintén vastagat, majd éjszakai, utána Normal betétet és majd tisztaságit.

Jókat vettél :)

2008. júl. 15. 13:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Az első 3-4 nap lesz nagyon erős.Semmiképpen sem ajánlom az allway's,mert műanyag a borítója,és a gátseb nem fog ujjongani miatta.Helyette inkább Libresse,mert az puha pamutos,vagy Bella.Utána kb 4 hétig volt vérzés,de tisztasági betét utána is kellett,mert néha azért még volt pecsételés.

A végefelé elég a 2-3 cseppes is.Jobb ha gyakran cseréled,mert csúnya dolgok ürülnek ki és nem is túl jószagúak.

2008. júl. 15. 13:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Én az első szülés után 6 hétig véreztem,a másodiknál meg kb.4 hétig.Az első egy-két hétben hol erősebben,hol gyengébben.De ez mindenkinél változó lehet,ki meddig vérzik.

Szerintem jók a betétek,amiket vettél,csak az első jópár napban cseréld sűrűbben.

2008. júl. 15. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!