A szülés tényleg fáj?
Figyelt kérdés
Vagy csak nagyon megjátsszák a TVben?:O2013. szept. 13. 13:14
1/17 anonim 

válasza:

Ez most komoly? Igen, piszkosul fáj.
2/17 anonim 

válasza:

Nem, a TV-ben tényleg megjátsszák. Ott ugyanis nem élesben megy a dolog. A valóságban nagyon fáj, de többnyire nem üvöltenek úgy az anyukák, mint a TV-ben.
3/17 anonim 

válasza:

Igen, fáj. De nem általános, hogy úgy üvöltenek, mint a filmekben. És nem is olyan gyors(persze vannak villámszülések, de ritka-irigylem is őket... ), hogy berobog az anyuka a kórházba, ordít hármat, és a következő képen a karjában van a gyerek, ő meg full sminkben, frizurában vigyorog :) Ahogy szokták mondani, "ez csak film..."
4/17 anonim 

válasza:

Na, mondjuk ne a tv-ből látottakból ítéld meg. Az hatáskeltés.
De igen, a szülés nem egy szelet torta, de hát meg lesz az eredménye....
5/17 anonim 

válasza:

Szerintem sokkal jobban fáj, mint ahogy a filmekben előadják. Persze vannak szerencsések, akiknek nem fáj annyira, mint mondjuk egy gyulladt fog. Ismerek is ilyet. Szóval szerencse dolga! :)
6/17 anonim 

válasza:

csak poénból mondják hogy fáj,amúgy semmit sem éreznek..!
a viccet félre téve,persze hogy fááj-miért mit hittél?
8/17 anonim 

válasza:

Nem nem fáj! Sőt! Van akinek orgazmusa van közben.
9/17 anonim 

válasza:

Szerintem is jobban fáj, mint a TVben. Én nem tudtam beszélni és mocorogni a fájások alatt. A visítást meg nem is engedték, hogy ne arra menjen el az erőm.
10/17 anonim 

válasza:

Ne riogassátok már!Mindenkinek más a fájdalom küszöbe.Van akinek nagyon fáj,van akinek kevésbé.
Én az utóbbi vagyok.Egyáltalán nem fájt.Semennyire sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!