A szülés után mennyire tágul ki a bőr a hasamon?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert elég vékony vagyok, és ezért azt gondolom talán még jobban meg nyúlhat a hasamon a bőr. Előre is köszönöm a tapasztalataitok megosztását.2013. szept. 12. 15:32
1/6 anonim 

válasza:

Saját tapasztalat: 7 hónapja szültem, elég vékony voltam előtte és nagy hasam lett. A bőrömmel nincs különösebb gond, a köldököm körül repedezett ki kicsit, nem lóg, meg ilyenek, de hasam az még mindig van.
Sokat olvastam erről a témáról, nagyon vegyes a dolog. Alkati kérdés is, hogy mi lesz a bőröddel.
Van, akinek semmi változás nem lesz, van akinek megnyúlik a bőre és olyan kis nyúlott marad, van, akinek csíkos lesz, van, akinek nagyobb marad a hasa... Nem lehet előre tudni.
2/6 anonim 

válasza:

Én repedős alkat vagyok. Sajnos a melleim, fenekem csíkos, a csípőmön és a combomon is lett pár, de érdekes módon a hasamon egy sem, pedig nem volt olyan kicsi egyik gyerekkel se. Egyébként vékony alkat vagyok nulla mellekkel, amik hatalmasra nőttek, gondolom azért se bírta. A hasbőröm ugyanolyan feszes, mint előtte volt, és szépen látszanak a kockáim újra (szerencsére adottság, nem gyúrok vagy ilyesmi).
3/6 anonim 

válasza:

Nekem kötény hasam lett,és csíkos is,bár engem a csíkok nem zavarnak,1 idő után elhalványulnak,ellenben a lógó bőr nagyon zavar,de így is mázlista vagyok,anyukám és nővérem eléggé elhíztak,mind a ketten a 3. gyerkőc után,én 4 gyerkőccel sem.
4/6 anonim 

válasza:

nekem sem log a bör, meg sincs repedezve, de hasam az nekem is van, mintha 3-4honapos lennék
5/6 anonim 

válasza:

Utolso vagyok, 2 honapja szultem
6/6 anonim 

válasza:

Én is vékony voltam, alacsony is vagyok, a babám pedig hatalmas lett. Így alakult ki nálam kötényhas. Szörnyű, én majd szeretném megműttetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!