Szülés után amikor már hazamegyünk pólyában szeretném elhozni a gyermekem?
Figyelt kérdés
lehet? vagy csak babahordozóban lehet elhozni?mik a szokások nem szeretném hogy ferde szemmel nézzenek rám az emberek.én a pólyát azért is szeretném mert abban olyan aranyos a baba2013. szept. 12. 12:19
11/15 anonim válasza:
Szia! Írtam privatot. A taxi nem hiszem, hogy 2000 ftnál több lenne, de a biztonság miatt jobb lenne a hordozó, persze ti döntötök.
12/15 anonim válasza:
Szerintem a bébihordozó is az alap dolgok közé tartozik, használtan tényleg lehet venni 2-3 e ft-ért, sőt, bérelni is. Pont ezen nem kellene spórolni. Arról már nem is beszélve, hogy tényleg lehet benne etetni, ha takarítottam, abban vittem magammal a lányomat, de ez csak egy pl. Taxis ismerősöm pl. nem vállal fuvart, ha nincs hordozó, de nyilván nem ilyen a többség, viszont mindenképpen a gyerek biztonsága a legfontosabb.
13/15 anonim válasza:
Budapesten csomo helyen lehet bèrelni.pl minimano...stb hordozo sok mindenre jo simàn megèri...
14/15 anonim válasza:
szia!a hordozó szerintem is alap dolog,bármikor jól jöhet ha van egy otthon pl valaki autójával mentek valahova vagy pl az én fiam amikor pici volt és nem tudott rendesen ülni ezt használtam etetéshez ebből szeretett enni, vegyetek használtan egyet jó ha van ,és ez aztán tényleg egy reggeli bevásárlás ára:
pl:
15/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat vettem egyet 3000 ért.pierre cardin már csak az eladóra várok hogy visszajelezzen.
2013. szept. 13. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!