Ez szerintetek is dicsekvésnek hangzik?
Figyelt kérdés
A kérdésben a második válasz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
2013. szept. 12. 11:45
3/14 A kérdező kommentje:
Örülök hogy akkor mégsem én vagyok a hülye, mert tényleg nem annak szántam.
Köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 12. 11:53
4/14 anonim 

válasza:

oh, azt hittem az írta ki, aki beszólt neked és lepontozott, de akkor tévedtem :D
5/14 anonim 

válasza:

Én sem venném dicsekvésnek. Leírtad, hogy nálad hogyan voltak a dolgok, és kész. :)
Ez meg hülyeség, hogy akinek nem csöpög a tej az rövid ideig tud szoptatni, akinek meg csöpög, az sokáig... :)
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen Neked is :)
2013. szept. 12. 12:55
7/14 anonim 

válasza:

szerintem sem az. gondolom azért írtad le, hogy meddig szoptattál, hogy világos legyen, hogy volt elég tejed, mégsem csöpögött
de lehet, hogy szíven talált valakit, aki esetleg szeretett volna szoptatni, de nem tudott vagy nem sokáig
8/14 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem dicsekvés. Annyi xrt összevetetnek feleslegesen velünk, kezdő anyák meg meg is veszik. Van akinek beválik, azt aláírom, de pl én agybajt kaptam a szopis melltartótól, és a betéttől(kaptam egy nagyon jó állapotú(hasonlóan 2*használtat), és egyből vettem egy kosárban jó hagyományos merevítős-szivacsosat, és se foltom, se szoptatásban korlátozottságom nem volt, kényelmes volt, de ha ezt leírja valaki azt lehurrogják...
9/14 anonim 

válasza:

Összeakadtál egy enyhén frusztrált anyukával....
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :). Megy a zöld kéz.
2013. szept. 12. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!