Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Furán hangzik? Most vagyok a...

Furán hangzik? Most vagyok a 13-ik hétben, és és nagyon vágytam már erre a babára. Van már egy kislányom, akit szintén imádok.

Figyelt kérdés
A minap szembesültem a dologgal,hogy én soha sem vettem számba azt a lehetőséget,hogy ez a babó esetleg kisfiú is lehet.Az orvos azt mondta,hogy nahát anyuka,azt hiszem kisfiú a baba.És én nem tudtam erre mit reagálni...Soha nem született a közeli családban kisfiú,és erre nem is készültem fel.Ne értsetek félre,nem baj,csak nem tudok még olyan felhőtlenül örülni neki,mert szokatlan nagyon.Más is volt így ezzel?Van egy kis lelkiismeretfurdalásom,mert nem ujjongtam a hírnek,pedig imádom a kis pocilakót. :)
2010. okt. 30. 16:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen, én is voltam, azaz mi is voltunk így a párommal. Kisfiút akartunk, és mikor mondták, hogy kislány lesz, kicsit rosszul esett. Persze pár hét alatt megbarátkoztam a dologgal, párom végig reménykedett. Nekem is lelkiismeret furdalásom volt. Aztán megszületett a kislányunk, és persze, hogy imádjuk, már most annyira óvja az apukája minden széltől:D
2010. okt. 30. 16:38
 2/13 anonim ***** válasza:

Én is lányt vártam. Amikor szólt a doki, hogy fiú - olyan mélyen érintett, hogy aznap a gyerek meg sem moccant, sőt másnap sem.

Aztán meg féltem, hogy vajon most mi lett vele...

Azóta 4 éves és nem adnám 100 kislányért sem.

Megszokod, ne félj!

2010. okt. 30. 17:05
 3/13 anonim ***** válasza:

én kisfiút szerettem volna és amikor megmondták hogy lány én se ujjongtam.

emiatt már nagyon szégyellem magam.de én egy nap alatt megbarátkoztam a kis hercegnőmmel!!!

azóta már 21 hónapos és 100 fiúra se cserélném le!!imádom a kis életemet!!!

és ha majd egyszer lesz második babánk és az is kislány lesz akkor se leszek csalódott,mert imádni valóak a kislányok!!ha fiú lesz akkor is szeretni fogom,mert akkor meg a gyerek nevelés más oldalát fogom megismerni.

24N

2010. okt. 30. 17:12
 4/13 anonim ***** válasza:
Én már nagyon várom, hogy jöjjön a kis hugica a lányunk mellé. Valamiért én is úgy vagyok vele, hogy nekem lányaim lesznek. Nem tudom, engem mennyire fog meglepni, a ha mégiscsak fiú :)
2010. okt. 30. 18:31
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem természetes, és majd úgy is meg fog változni. Amikor a tesóméknál a második fiú lett (végig nem tudtuk, nem mutatta meg), úgy voltam vele, hogy "Úristen, mit fogok játszani vele?" mert korábban csak kislányok voltak a környezetemben, meg nőként ezek a dolgok jobban mennek, mint a fiús témák. Aztán az idővel megtanultam a fiús kötődést-szeretetet-játékot, és annyira jó hogy olyan fiúsan huncut, vagány, imádom!

Egyébként még nincs gyerekem, de előtte én is mindig lányos anyának képzeletem magam, de most már elsőnek fiút szeretnék! Aki majd óvhatja a kishugát... :-)

Van egy nagyon aranyos könyv, Janikovszki Évától az "Örülj, hogy fiú". Nagyon jó pofa én most vettem meg a barátnőmnek.

És még egy pozitív szempont: milyen jó, hogy ilyen korán kiderült, és most már várhatod a kisfiadat! És nem veszel harminc rózsaszín rugit! ;-)

Jó egészséget, boldog babavárást!

2010. okt. 30. 23:05
 6/13 anonim válasza:

A 13. héten még nem lehet megállapítani bizosan fiú-e vagy lány. Kb a 16-17. hétre fejlődnek ki a nemi szervek.

Én kicsit csodálkozom az orvosodon... max tippelt (végülis 50 % eaz esélye hogy eltalálja)

, egy barátnőmnek és a nővéremnek is a 12. heti uh -n megmondták a baba nemét, ami persze a 18.uh-ra mindekttőjüknél az ellenkezőjére változott.

2010. okt. 31. 00:01
 7/13 anonim ***** válasza:

A mi családunk is lányos és van már egy 2 éves kislányom.

A 4d -en mondták meg hogy fiú.És én is úgy voltam hogy egy fiú?Mit kezdek én egy fiúval?

De azóta 8 hetes és természetes hogy az, nem is foglalkoztat.

2010. okt. 31. 10:27
 8/13 anonim ***** válasza:

Majd ha a kezedben tartod, úgyanúgy fogod szeretni őt is:)

Boldog babavárást!

2010. okt. 31. 11:04
 9/13 A kérdező kommentje:
Tök jó volt olvasni csajok a válaszotokat,és így már látom hogy mást is mélyen érintett ez a téma.Azóta sokat gondolkoztam a dolgon,és biztos érdekes lehet egy teljesen más nemű gyerkőcöt nevelgetni.De,én még most is azt érzem hogy kislány...Utána olvastam,és igaza van az egyik válaszolónak,nem állapítható még meg biztosan hogy fiúcskát vagy kiscsajszit hordok-e a pocakban. :) Na de ha most kiderül 4 hét múlva uh-on,hogy kislány,a dokit elverem. :):):) Igen,egyébként abból a szempontból jó előre tudni,hogy akkor vásárolok fiúsabb dolgokat is.Van egy másfél éves kis hercegnő lányom,róla rengeteg dolog marad a kistesóra.Na de még a kismotorja meg a bicója is rózsaszín...:) Szerintem ha megyek a 16 hetes kontroll uh-ra,megírom nektek mit láttunk!!!Köszi a válaszokat!
2010. okt. 31. 14:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Az jó, igen írd meg, várjuk!
2010. okt. 31. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!