Furán hangzik? Most vagyok a 13-ik hétben, és és nagyon vágytam már erre a babára. Van már egy kislányom, akit szintén imádok.

Én is lányt vártam. Amikor szólt a doki, hogy fiú - olyan mélyen érintett, hogy aznap a gyerek meg sem moccant, sőt másnap sem.
Aztán meg féltem, hogy vajon most mi lett vele...
Azóta 4 éves és nem adnám 100 kislányért sem.
Megszokod, ne félj!

én kisfiút szerettem volna és amikor megmondták hogy lány én se ujjongtam.
emiatt már nagyon szégyellem magam.de én egy nap alatt megbarátkoztam a kis hercegnőmmel!!!
azóta már 21 hónapos és 100 fiúra se cserélném le!!imádom a kis életemet!!!
és ha majd egyszer lesz második babánk és az is kislány lesz akkor se leszek csalódott,mert imádni valóak a kislányok!!ha fiú lesz akkor is szeretni fogom,mert akkor meg a gyerek nevelés más oldalát fogom megismerni.
24N

Szerintem természetes, és majd úgy is meg fog változni. Amikor a tesóméknál a második fiú lett (végig nem tudtuk, nem mutatta meg), úgy voltam vele, hogy "Úristen, mit fogok játszani vele?" mert korábban csak kislányok voltak a környezetemben, meg nőként ezek a dolgok jobban mennek, mint a fiús témák. Aztán az idővel megtanultam a fiús kötődést-szeretetet-játékot, és annyira jó hogy olyan fiúsan huncut, vagány, imádom!
Egyébként még nincs gyerekem, de előtte én is mindig lányos anyának képzeletem magam, de most már elsőnek fiút szeretnék! Aki majd óvhatja a kishugát... :-)
Van egy nagyon aranyos könyv, Janikovszki Évától az "Örülj, hogy fiú". Nagyon jó pofa én most vettem meg a barátnőmnek.
És még egy pozitív szempont: milyen jó, hogy ilyen korán kiderült, és most már várhatod a kisfiadat! És nem veszel harminc rózsaszín rugit! ;-)
Jó egészséget, boldog babavárást!
A 13. héten még nem lehet megállapítani bizosan fiú-e vagy lány. Kb a 16-17. hétre fejlődnek ki a nemi szervek.
Én kicsit csodálkozom az orvosodon... max tippelt (végülis 50 % eaz esélye hogy eltalálja)
, egy barátnőmnek és a nővéremnek is a 12. heti uh -n megmondták a baba nemét, ami persze a 18.uh-ra mindekttőjüknél az ellenkezőjére változott.

A mi családunk is lányos és van már egy 2 éves kislányom.
A 4d -en mondták meg hogy fiú.És én is úgy voltam hogy egy fiú?Mit kezdek én egy fiúval?
De azóta 8 hetes és természetes hogy az, nem is foglalkoztat.

Majd ha a kezedben tartod, úgyanúgy fogod szeretni őt is:)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!