Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A császár tényleg nevezhető...

A császár tényleg nevezhető szülésnek?

Figyelt kérdés
Félre ne értsetek nem provokálni szeretnék senkit,de úgy nézz ki,h császárom lesz:(Az elsőt simán szülte,Na ez a lényeg ,hogy szültem most pedig egyáltalán nincs ilyen érzésem,hogy szülni fogok,inkább,h műtét előtt állok.Ki hogyan élte meg ilyen szempontból a császárt?
2013. szept. 8. 10:46
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Kedves kérdezö, ha majd túl leszel rajta rá fogsz jönni hogy nem egy leányálom, és igenis felér egy sima szüléssel.. addig próbálj meg pihenni, úgy aludni ahogy szeretsz... mert utána jó pár napig/hétig nehéz lesz (adja az Isten hogy neked gyorsabb legyen a gyóygulási idöszak, és kevésbé fájjon + ne kelljen majd egy napot átvajúdani, átaggódni..)
2013. szept. 10. 10:48
 32/39 A kérdező kommentje:
Holnap kell befeküdnöm,szóval nemsokára mesélek:-)
2013. szept. 10. 11:38
 33/39 anonim ***** válasza:
68%
Én csak egy dolgot mondok Neked: ahogyan a házasság sem az esküvőn múlik, úgy a jó anyaság sem a szülés módján. :-)
2013. szept. 10. 15:47
 34/39 anonim ***** válasza:
68%
Én azt szoktam mondani,hogy megszületett a fiam.
2013. szept. 10. 20:46
 35/39 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kedves kérdezö?
2013. szept. 19. 10:48
 36/39 anonim ***** válasza:
Hát én szülésként éltem meg,mert az.Csak és kizárólag az tud érdemen erre a kérdésre válaszolni,aki császárral szült.Én i kíváncsi vagyok,hogy vagy bár biztos babázol és felépülsz épp.
2013. szept. 20. 10:14
 37/39 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Ha még olvassa valaki igen megszületett a babám és igazatok volt tényleg szülésként éltem meg!Az ismeretlen miatt voltak biztos ilyen furcsa érzéseim.A felépülés sokkal nehezebb mint a normál szülésemnél volt....de hát mindennek van előnye és hátránya:-))
2013. szept. 20. 12:46
 38/39 anonim ***** válasza:
Gratulálok és jó egészséget az egész családnak!
2013. szept. 20. 12:52
 39/39 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen:-)
2013. szept. 20. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!