Félre ne értsetek nem provokálni szeretnék senkit,de úgy nézz ki,h császárom lesz:(Az elsőt simán szülte,Na ez a lényeg ,hogy szültem most pedig egyáltalán nincs ilyen érzésem,hogy szülni fogok,inkább,h műtét előtt állok.Ki hogyan élte meg ilyen szempontból a császárt?
Ha a "császár" nem szülés mit mondjak a lányomnak ha érdeklődik majd hogy hogy volt mikor Ő született?Azt,hogy te nem születtél hanem kioperáltak?És a hivatalos papírokon a szülő neve sor alá mit írjak?Húzzam át hogy műttetett?
Az utolsó fázis nem megy végbe császármetszés során, hiszen a csecsemő bele sem kerül a szülőcsatornába akkor már nem is lehetne megcsászározni az édesanyát. Nem megszületik, hanem kiveszik és igen, műtéttel. Szülésnek indul adott esetben, de mégsem az.
A magyar nyelvben erre nincs külön kifejezés (bár lehet, nem is lesz érthető okokból), így azt mondanám a lányomnak, megszülettél. Még ha ez ebben a formában nem is igaz... A világra jöttél szerintem találóbb...
2013. szept. 8. 20:38
24/39 anonim válasza:
*baba
2013. szept. 8. 20:39
25/39 anonim válasza:
Teljesen mindegy mi megy végbe meg te h látod. Látszik h nem szültél császárral mert akkor eszedbe se jutna ilyen szavakat használni. Azokat az édesanyákat tudod mennyire megalázol és végigsértesz ezzel a kijelentéseddel???? Mintha ők csak úgy lettek volna és csak úgy kivették volna belőlük. H lehet ezt ilyen módon mondani??? (vagyis írni)
Gondolkozz mielőtt bármit is kijelentesz. És igen BUTA vagy abból a szempontból amit az előbb kifejtettem!
2013. szept. 8. 20:45
26/39 anonim válasza:
Nekem a hivatalos orvosi papírjaimon és a gyerek kiskönyvében is az van, hogy a SZÜLÉS módja: császármetszés. A szakemberek szerint szülés, az idióták szerint nem.
2013. szept. 8. 20:51
27/39 anonim válasza:
Érdekes az enyémen is ez szerepel mint neked kedves utolsó válaszoló! Ugye minden orvos hülye magyarán csak a drága válaszoló "okos". De szerintem ha megnézné a gyerek kis könyvét az elején ő is észrevehetné h ki lehet választani a SZÜLÉS módját. És ott igenis szerepel a császármetszés. MAgyarán megmondva az is SZÜLÉS!
2013. szept. 8. 20:55
28/39 A kérdező kommentje:
Én viszont nem arra voltam kíváncsi,hogy mi szerepel a hivatalos papírokon!!Én azt kérdeztem elsősorban ,hogy ki hogyan élte ezt meg akinek volt császára,a kérdést kellene megfelelően értelmezni.
2013. szept. 8. 20:58
29/39 anonim válasza:
a kérdést szerintem értették,csak volt egy-két bugyuta válaszoló-akire reagáltak
2013. szept. 8. 21:04
30/39 anonim válasza:
Pontosan arra a bugyuta válaszolóra reagáltuk h mekkora ökörség amit írt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!