A császár tényleg nevezhető szülésnek?
nem is a fájdalomról van szó,hanem hogy nem hüvelyi úton szül-aki császárral szül.
mielőtt még félre érted,én is császáros voltam. de én nem úsztam meg a fájdalmat sem,előtte 12 órát vajúdtam.
és a császár után tényleg nagyon rossz az első hét,meg még utána darabig..
én majd császárt szeretnék, úgy írom ezt.
Nekem a szülés maga a folyamat, mikor kinyomod a babát. A császárnál meg kiemelik, szóval a szó szoros értelmében SZERINTEM nem szülöd meg. A baba szempontjából pedig lehet mondani, hogy hüvelyi/császáros úton született.
Ettől függetlenül az lesz a vége, hogy a karodban lesz a babád, és az a lényeg, nem? :)
Miért minek neveznéd? 4-es te hozzád is szól a válaszom.
SZÜLÖD! Igaz a folyamat nem egyezik meg a szokásossal de attól függetlenül a baba MEGSZÜLETIK! Ha indokolt ez a szülési mód hát na bumm emiatt senki ne érezze magát kevesebbnek. Ugyanúgy ő hordta ki 9 hónapon keresztül ő fogja felnevelni és még él felelősséggel lenni érte.
Hatalmas nagy feneket kerítenek manapság a terhességnek és a szülésnek.
Ne érezd kérdező azt h nem szülni fogsz hisz ez nem igaz. Megszületik a kicsi igaz nem úgy mint az első baba de attól még izgi ez a része is. :) Tapasztalatból mondom. És ezzel félreértés ne essék nem pártolom a császárt mert ha tehettem volna természetesen szültem volna meg a lányomat soha az életben nem gondoltam h császár lesz a vége. De a sors ezt hozta. Ha előbb akart kibújni és életmentő császár lett a vége na bumm a lényeg nem ez! Hanem ami utána következett. :) És ami most is van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!