Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hányadik hétre érdemes összeké...

Kávétejszín kérdése:

Hányadik hétre érdemes összekészíteni a cuccokat a befekvéshez?

Figyelt kérdés
November végére vagyok kiírva, de ismerősök azt mondták, hogy már októberben legyen összekészítve minden a befekvéshez, mert bármikor szülhetek. Mikorra érdemes tényleg? Mit kell bevinnem a babának?
2013. szept. 7. 09:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Én is November végére vagyok kiírva:-)Nekem a nagyon lényeges cuccok már készen állnak,bár én már tanultam az előző terhességemből.Ott a 37.héten kórházba kerültem és már haza sem jöhettem,szerintem inkább előbb legyen meg!
2013. szept. 7. 09:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Hogy mit kell a babának vinni az kórházfüggő nem tudod ,h ott mit adnak?
2013. szept. 7. 09:49
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem mondtak még semmit... :( Azt sem mondta meg a magándokim, hogy mennyit kell majd fizetnem a szülésnél.

Egyébként ha magándokim van, csak magánrendelésnél kell fizetnem neki, vagy a kórházban is?

Most költöztünk albérletbe, és ha majd sűrűbben kell járnom később, kicsit sokallnám minden alkalommal az 5E Ft-ot.

2013. szept. 7. 10:08
 4/10 anonim ***** válasza:

a magándoki kérdésre nem tudok választ adni,

az én kisfiam tavaly november közepén született

de már október elején összecuccoltam

pontosabban a 35 hétre készen állt minden

jól tettem,mert a 37 hét végén jóslóim lettek elég durván ezért a klinikánk vendégszeretetét élvezhettem a szülés beindulásáig a 41 hétig..szóval jó hogy ott volt a csomag összepakolva.

a babának esetleg tartalék body,de ne villogtasd valószínű adnak kórházit rá míg bent vagy,tartalék pelus,de az is csak a táska mélyén

textil pelenka,büfiztetésre,kis pléd,

popsitörlő,popsikenőcs( anyatejes babának nem lesz piros a feneke nem kell kenni...ÉRDEKES AZ ÖSSZES BABÁNAK KICSÍPTE A KAKI A FENEKÉT,volt nálam sudokrém termékminta azt vittem el,el is használtam a 3 nap alatt)

azt hiszem más nem kell,majd az a ruci amibe hazahozod...

2013. szept. 7. 10:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Előtte mindenképpen 1 hónappal ezelőtt ha jót akarsz magadnak bármikor elkaphat a hévvvv
2013. szept. 7. 11:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Én 35. hétre pakoltam össze a bőröndöt.

A cuccok meg voltak a 34. héttől.

Szerintem a 35. héttől elég készen lennie a bőröndnek, ha problémamentes a terhességed.

37+2hkm

2013. szept. 7. 13:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is a 35. héten pakoltam össze a cuccaimat!Egyébként az orvosnak a varratszedés után szokták oda adni a pénzt,mert akkor csak ketten vagytok!Ha nem mondta mennyit kér,akkor adj annyit amennyit gondolsz!Szerintem ne kérdezd meg mennyit kér,mert lehet hogy olyan összeget mondd,hogy rögtön vágsz egy hátast! :P :D
2013. szept. 9. 11:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok!

Egyébként nem sok a havi 5000,attól csak többet szoktak kérni!Ha a magén orvosod,akkor szülés után 20-30e ft-ot illik adni!

2013. szept. 9. 11:37
 9/10 anonim ***** válasza:

35. hétre érdemes már összepakolni mindent, biztos, ami biztos.

Hova valósi vagy? Kihez jársz? Hátha valaki tud segíteni, ha ismeri a dokidat, hogy mennyit kér szülésnél. Egyébként nem minden orvos mond összeget, ha nem mond, akkor kb a terhes vizit tízszeresét szokták adni.

Az én dokimnál is 5000 a vizsgálat, ő 50 ezret kér szülésnél, és valóban ez még olcsónak számít. :)

Nálunk ha már nem magánrendelésre megy a kismama, hanem a kórházban történik a vizsgálat, akkor nem kell fizetni érte.

2013. szept. 9. 18:52
 10/10 A kérdező kommentje:
A védőnőm azt mondta, hogy ne is próbáljak 30-at adni, mert a doki kiröhög, állítólag nagyon pénzéhes... :(
2013. szept. 10. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!