Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után a hasatokon a bőr...

Szülés után a hasatokon a bőr mikorra húzódott vissza? Tudtok ajánlani vmi krémet/vagy akármit ami segít ebben?

Figyelt kérdés
köszi!
2013. szept. 6. 08:26
 1/3 anonim ***** válasza:
E vitamin a szövetek rugalmasságáért felel. Bár ezt érdemes lett volna már a terhesség utolsó harmadában is szedni. Sok folyadék, de alapvetően ez is genetikai dolog. Nekem pár hét után a bőr is visszaállt az eredeti állapotra.
2013. szept. 6. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 4 és fél hónapja szültem,a bőr még most is lóg a hasamon,úgymond kötény hasam lett :(

Bár nekem genetika is benne van,mert anyukámnak is ugyan ilyen 2 terhesség után,és ő már 28 ill 24 éve szült,de a mai napig is lóg a hasán a bőr..szerintem ez már nekem sem lesz jobb/szebb,csak elég zavaró tud lenni,hogy ilyen fiatalon(24 éve vagyok)már ilyen csúnya lettem,mert azóta nem érzem magam igazi nőnek!! :( Persze megérte,mert ha a kisfiamra nézek akkor boldog vagyok,ha viszont a tükörbe akkor elszomorodom :( Majd megpróbálom felülésekkel kicsit feszesíteni,hátha sikerül.És el sem tudom képzelni,hogy hogyan fog kinézni második baba után,ha már most is lóg. :(

2013. szept. 6. 12:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos én is úgy jártam, mint az előző válaszoló, szintén fiatalon. A hasamon a bőr rettenet. Nagyon nehéz feldolgozni. Szerintem kérdezz rá az orvosodnál a haskötőre, azt mondják, az segít visszahúzódni a hasnak, gondolom ezáltal a bőrnek is (sajnos, az első várandósságomnál, 5 éve, még senki sem mondta, hogy létezik ilyen). Én most használni fogom, de az is biztos, hogy ha már nem szeretnénk több bébit, megműttetem a hasam, mert sajnos az magától nem múlik el.
2013. szept. 7. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!