Székesfehérvári szülészeket, tudtok ajánlani?
az osztályvezető főorvos, dr. Hagymásy László! Nagyon alapos, figyelmes, kedves.. csak dicsérni tudom! Januárban szültem nála. Szülés alatt amikor kellett megdicsért, de volt olyan is, h lecseszett, ha vmit nem jól csináltam. Sztem ő legprofibb és legtapasztaltabb, és nem utolsó sorban rengeteget számít, h ő a főnök :) így mindenki kedves, és figyelmes veled... mert nagyon tartanak tőle! :) sajnos ez egyébként nem így lenne.. Így viszont "jár" a kedvesség, a külön szoba, stb..
Rajta kívül még a Csetényit tudnám ajánlani.
a magánrendelésén kell fizetni. Tarifája nincs egyébként, amikor kérdeztük tőle, h mit kér a szülésért, ezt mondta szó szerint: "a szülésért nem kell fizetni, mivel ingyenes az egészségügy. Mindenki megelégedettségétől függ, h mennyit ad utána..".
Elmész a magánrendelésére és onnan ők küldenek mindenhová. Csak a vérvételen kellett várnom, máshol mindenhol mentem soron kívül a Bea segítségével, aki a doktor úr jobb keze. Ha gondolod privátban küldök telefonszámot.
Szakács Szilviát én nem ajánlom!
De Dr. Csetényit igen, illetve Dr. Schwarzinger Zsoltot is.
Sajnos akik Fehérváron jó dokik voltak, azok már elmentek máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!