Program császárral szeretnék szülni 44 éves vagyok, és Budapesten, tudtok olyan orvost ajánlani aki könnyen elvállalja?
Ma már ez divat. Miért vállalsz gyereket, ha megszülni nem akarod?
Az életmentő császár és a programozott császár között azért óriási különbség van. Értem, ez alatt azt, hogy a programozott császárt rengetegen kérik indok nélkül, tiszta Szex& The City!
Mondjuk 44 évesen tuti nem szülnék, sehogy se!!
A Kérdező emberi hangneme és stílusa privát levélben:
"Ha elhúznál a büdös pi..ba azt k...a jó lenne, idióta hülye pi...a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Na, ennyit arról, hogy milyen kulturált ember is a Kérdező, aki pampog itt nekem az emberi viselkedésről. Azt hiszem, az én hozzászólásom és az ő privát levele meg is mutatta, milyen ember is ő, szegény gyerekei:DDD
Ja, felesleges írnod privátot, mert letiltottalak, csak értelmes emberekkel levelezek.
Miért nincs fájdalommentes szülés? Mert ha nem lenne fájdalom, azt se tudnád mikor nyomd ki a gyereked, talán azért!
Én is szültem kettőt, de csak azért mert nem akarok fájdalmat, nem kérnék császárt. Látszik mennyire el vagytok kényeztetve, kényes, kényelmes nők vagytok.
Az intelligencia nálad is megmutatkozik, legalább én nem használok trágár szavakat, mivel te igen, mégiscsak alpári vagy:)
Mindegy, felháborodásod jelenti azt, mennyire igazam van, mert ha egy orvos sem vállalna császárt "csak úgy", egy gyereketek sem lenne, mert a kényelemtől még szarni se tudnátok, ha az fájna...DDD
Jókat, nevetek rajtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!