Van valakinek tapasztalat? /Szeged Női klinika császármetszés/.
Én csak szemlélőként vettem részt császáros szülésben, úgyhogy 2 dologra tudok válaszolni:
-apuka a műtőbe nem mehet be
-de az őrzőbe igen
Sajnos a többit nem tudom.
Apuka a műtőbe nem mehet be, de amíg téged varrnak meg ilyenek, kint a folyosón megmutatják Neki a babát, sőt az enyém még azt is hallotta, amikor kivették a pocakból és felsírt, ott lehet szinte az ajtó előtt!
Ha jól emlékszek 12 órát kell feküdni, nyugi kedved sem lesz felkelni! Engem du. 6 körül császároztak és másnap délelőtt jött egy kedves nővérke, hogy megyünk tusolni, segít felkelni!
A babádat 3 óránként láthatod. 6 körül császároztak, 9 órási szoptatásra már hozták is, bár szoptatni még nem tudsz, mert megmoccani sem, de kihozzák. Ja és császár közben, mikor kiemelik, szólnak hogy hova nézz és láthatod egyből és miután megvizsgálták odarakják a kezedhez egy percre és utána viszik a megfigyelőbe.Szóval, babát 3 óránként hozzák, kivéve első éjjel. Még este 9 körül hozzák, utána majd csak reggel 6 kor. 1 napot vagy a műtött osztályon, utána mész le az osztályra. Ott is eleinte 3 óránként hozzák, de ahogy 'javulsz', úgy kérheted, hogy többet veled legyen. sőt szobatársamnak úgy beindult a tejtermelés, hogy nem kellett pótolni tápszerrel a picit, így 2. nap már egész éjjel kint lehetett vele!
Egyébként az osztályon is 3 óránként hozzák, 1-2. nap még éjszakára beviszik őket az őrzőbe, nappal már huzamosabb ideig kint lehet veled, de 3. éjszaka már kérheted hogy kint legyen veled, persze ha kell segítség jönnek a nővérek, elég rendesek és ha kérdezel megmutatnak mindent.
én tavaly aug-ban szültem császárral szegeden, és most 36 hetes km. vagyok, valószínű még szept.ben lesz a császárom. Írj privit, ha bármi kérdésed van még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!