Mindenki úgy szül, ahogy ő született?
Figyelt kérdés
Állítólag van egy ilyen tézis, hogy minden nő úgy szüli meg a babáját, ahogy őt szülte meg az édesanyja. Pl. császárosan született kislányok felnőtt nőként császárral fognak gyermeket szülni, gyorsan született babák gyorsan fogják megszülni a saját picijüket, stb. Van ennek igazságtartalma? Ki hogyan született és utána hogyan hozta világra a babáját?2009. nov. 2. 10:39
11/12 anonim válasza:
Anyukám természetes úton szülte engem (és a nővéremet is). Túlhordott, ezért megindították a szülést.
Az én kisfiam sürgősségi császárral született, a kiírt nap előtt 3 nappal.
Szóval nálunk nem igaz.
12/12 anonim válasza:
Az ügyeletes orvos a Kútvölgyiben állította hogy mivel anyám könnyen szült, én is így fogok, mert ez nagyrészt genetika. Én kb. a lépcsőfordulóban pottyantam ki, mert anyám kb. egy napig vajúdgatott otthon és már csak a végére értek be. É meg röhögtem, hogy ilyen meg hogy lehet. Felvilágosult nő tudja mikor szül... háháháááá... én is egy napig vajúdtam mert olyan lájtos volt, hogy nem hittem ,hogy ez a szülés... aztán majd egy napnyi vajúdás után (ami kevésbé volt fájdalmas mint a mensim) után minden fakszni/gyógyszer/epidurális, sbt. nélkül szinte orvosi segítség nélkül született (doki az utolsó tolásra és varrni jött be...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!