Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenki úgy szül, ahogy ő...

Mindenki úgy szül, ahogy ő született?

Figyelt kérdés
Állítólag van egy ilyen tézis, hogy minden nő úgy szüli meg a babáját, ahogy őt szülte meg az édesanyja. Pl. császárosan született kislányok felnőtt nőként császárral fognak gyermeket szülni, gyorsan született babák gyorsan fogják megszülni a saját picijüket, stb. Van ennek igazságtartalma? Ki hogyan született és utána hogyan hozta világra a babáját?
2009. nov. 2. 10:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
érdekes.velem anyám 3 napot szenvedett én meg 43 percet töltöttem a szülőszobán úgyhogy nálunk ez nem jött be
2009. nov. 2. 10:42
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én koraszülött voltam, 1800 g-al születtem, császárosan volt kiírva anyum, de természetes úton születtem , mert a doki azt mondta, hogy "olyan kicsi ez a baba, ki is húzhatjuk":) Nem vajúdott sokat 3 vagy négy óra alatt meglettem.

Az én fiam a 39. hétre született 3800-al, 12 órát vajúdtam vele.

2009. nov. 2. 10:44
 3/12 anonim ***** válasza:
szia, nálam sem jött be, mert lányom va, mind a 2 másképp született első lassan, második gyorsan.
2009. nov. 2. 10:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is csak megcáfolni tudom. Engem anyum természetesen úton szült, kb 4,5 óra alatt meg. Én 26 órát vajúdtam végül császároztak.
2009. nov. 2. 10:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia. Én császárral születtem mert elment a szívhang anyukám pocakjában. Az én kislányom is császárral született, azért mert nem fordult be.

Ha így vesszük, akkor bejött.

2009. nov. 2. 10:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Bár így lenne!

35. hétre születtem, simán, 4 óra alatt.

Kislányom a 40. héten jött, császárral, 18 óra vajúdás után.

2009. nov. 2. 10:59
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is cáfolom.

Én 3 hét túlhordás után 2 óra alatt megszülettem.

Kisfiamat 2 hét túlhordás után császárral szedték ki. Nem vajúdtam.

2009. nov. 2. 13:14
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia.Ez sem nálam,sem a nővéremnél nem jött be.Ő császárral szülte a kisfiát(anyu,simán szülte őt),én simán szültem,sokat szenvedtem(21órát)mire megszületett a kisfiam,anyu könnyen szült meg engem.

Üdv.14hós manó anyuja

2009. nov. 2. 14:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Nálunk csak annyi igaz ebből, hogy Anya is és én is nagy babákat hoztunk világra :)
2009. nov. 2. 19:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Koraszülött voltam 32.hétre, anyu 1 hétig kínlódott, mire megszülettem.

Én 40+2-re szültem és 1 órát töltöttem a szülőszobán. Mindketten természetes úton szültünk, ennyi egyezik.

4hetes kisfiú anyukája

2009. nov. 2. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!