Ha nincs kire hagyni a nagyobb gyereket amíg szülni megyek, kihez fordulhatok segítségért?
Az apuka szülei? Ne haragudj nem szoktam senkit ledegradálni it, mert nem ismerlek sem a körülményeket, de hát ezt tudtad, hogy apuka külföldön lesz, nem? Vagy amikor a vizsgálatokra mentél pl, akkor is mindig vitted a nagyobbikat? Igy mi lesz késöbb, ha senki nem lesz a környezetedben?
Amúgy se testvéred, sem barátod/barátnőd? És apukának sincs?
Engem az olyan idióták akasztanak ki, akik ilyenkor lefelelőtlenezik az anyukát. Remélem az ilyen sz..háziak is lesznek ilyen helyzetben.
Kérdező: esetleg bébiszitter és ambuláns szülés együtt.
Szerintem a kórházban ilyenkor be tudják fogadni a másik gyerket is.
Abból indolok ki,hogy amikor 3 hónappal szülés után kórházba kellett feküdnöm 4 napra,az orvos ajánlotta fel,hogy vihetem a picurt is,pedig nem anyatejes volt.így vittem magammal,nem kellett szivesség senkitől,férjemnek nem kellett 1 hét szabira mennie,amig műtöttek,nővérkék körbezsongták,nem volt gond.
Kérdezz rá,mehet-e veled a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!