Ha az első szülés burokrepedéssel indult, nagyobb a valószínűsége, hogy a másodiknál is így lesz?
Figyelt kérdés
Személyes tapasztalat is érdekel.2013. aug. 15. 14:39
2/5 anonim válasza:
a szülések kb 30%-a indul magzatvíz elfolyással. Ha innen nézed, jók az esélyek. Én remélem, hogy van összefüggés :)
3/5 anonim válasza:
Az első szülésem így indult (előtte csak gyenge fájásaim voltak). A másodiknál már 4 ujjnyira voltam nyitva, mikor burkot repesztettek.
4/5 anonim válasza:
3-szor szültem.
1. nyitva voltam hetek óta, nem indult, végül indították.
2. zárva voltam teljesen (orvos aznap látott), 34+5-re elfolyt a magzatvizem, és szinte fájások nélkül szültem meg a fiamat pár tolófájással.
3. 2-3 hete nyitva voltam, rengeteg jósló után mensiszerű görcsökkel indult, majd enyhe fájások, amik végül a kórházban le is álltak. Végül burokrepesztés, és 45 perc alatt megszületett a legkisebb.
A szülésznőm szerint ez a klasszikus szülés indulás.
Ahány terhesség, annyi szülés...
Könnyű szülést kívánok Neked is!
13 napos kisfiú anyukája
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. aug. 17. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!