Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOS! Ez akkor most magzatvíz?

SOS! Ez akkor most magzatvíz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Reggel szeretkeztünk a férjemmel, majd természetesen lezuhanyoztam meg minden, aztán egy óra múlva észrevettem egy kisebb tócsát a bugyimban. Azóta direkt bugyit váltottam, hogy figyeljem, jön e még. Most is jön vízszerű, híg, színtelen, szagtalan folyás, de most csak egy vékony kis csíkban. Lehetséges, hogy elkezdett szivárogni a magzatvíz? Vagy ez csak folyás? 38+1 hetes kismama
2013. szept. 1. 13:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanígy kezdődött!!!! :) 38. héten született meg a kisfiam, itthon folydogált a magzatvíz és mire beértünk a kórházba már fájásaim is voltak! :) Mindenképpen írd meg, mit történt!! Könnyű szülés!
2013. szept. 1. 14:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedvesek vagytok! :) Voltam a kórházban, megvizsgált a doki, nem magzatvíz, csak folyás. Úgyhogy hazajöttünk, még zárt a méhszájam is. Vaklárma volt, bár azt mondta a dokim, hogy ettől függetlenül már bármikor jöhet. Akár holnap is beindulhat a szülés mivel a 38. hetet tapossuk.
2013. szept. 1. 15:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Kicsit hülyén érzem magam, hogy "feleslegesen" mentem be a kórházba, de nem mertem volna megkockáztatni. Plusz még csalódottságot is érzek most. Most egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy valaha is szülni fogok, biztos a mai nagy izgalmak és az utánalévő csalódottság miatt.
2013. szept. 1. 16:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező hidd el bent nem marad a baba:) Mondom én, akinek az első két babája 41 hétre, a harmadik pedig 43 hétre született:)))
2013. szept. 1. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!