Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is ilyen nyűgös volt a...

Más is ilyen nyűgös volt a babavárás végefelé?

Figyelt kérdés
Nemtalálom a helyemet, rossz a kedvem, állandóan eszembejutnak olyan dolgok amin felidegesítem magam, és hamar felkapom a vízet! De van,hogy azért jó kedvem van(1-2 óra) Ugye nemmaradok ilyen labilis? Veletek hogy volt ez?
2009. okt. 31. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, én is így vagyok vele! A 38. héten vagyok és néha egyszerűen nem tudom mit csináljak, olyan feszültté válok egyik pill-ról a másikra, kis hülyeségek miatt!

Olyan rossz, hogy nem tudom mire számítsak a szülést illetően és ez rettenetesen megvisel. Az elsőnél semmi bajom nem volt ehhez képest, pedig 10 nappal később jött a fiam...

Jó lenne már túllenni rajta... :)

Kitartás mindenkinek! :) Te mikorra vagy kiírva?

2009. okt. 31. 15:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Mi november 15-re várjuk,de már esténként igen erős jóslóim vannak...lehet,hogy valami front elöbb meghozza:)

Neked is kitartás...akkor nemvagyok egyedül :)

2009. okt. 31. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is november 15re vagyok kiírva, és én is naygon nyügös vagyok!

Saját magamat nehezen viselem olykor! :)

Te hol szülsz? Én Győrben

2009. okt. 31. 17:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Én Kistarcsán-Flór Ferenc Kórházban...Kitartás Nektek is!Már nincs sok hátra.
2009. nov. 1. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!