Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés időpontját mennyire...

A szülés időpontját mennyire pontosan tippeli meg a számítógép ultrahangos vizsgalat során?

Figyelt kérdés
39. hétben járó kismama vagyok és a számítógép szeptember 3.at tippelt szülés időpontjának,arra lennek kíváncsi nálatok mennyire jött ez be?

2013. aug. 28. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Inkább az első ultrahangok adhatnak valósabb időpontot, de azok is csak akkor ha a doki pontosan mért.

Ennyi idősen már nagyon nagy az eltérés baba és baba között.

2013. aug. 28. 11:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Nalunk nem jött be! 2hetet rá húzott a kislanyom a kiirt időpontra!
2013. aug. 28. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk 4 nappal jött hamarabb a kiírt időpontnál. Ez kb. időpont, +- 2 hét.
2013. aug. 28. 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:

A számított és az uh-gal mért érték adta időpontok az elsőnél a terhesség alatt 4-5 napot változtak, majd a végére újra ugyanarra a napra tette a gép, mint a számított volt. A lányom 8 nappal jött előbb. A fiamnál is végig egyforma volt, 1-2 nap, max. 4 nap eltérés volt, de a végén ez is kiegyenlítődött, egyforma lett az eredeti számolttal. Ő meg 4 nappal jött előbb.

Ugyanannyira tippel pontosan, mint az utolsó menzi szerint számított érték, nem pontosabb. És marad a +/- 2 hét. :)

2013. aug. 28. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:
a terhesség kb 12. hetéig egyformán fejlődnek a babák,akkor lehet pontosabban számolni,utána hol kevésbé híznak,hol gyorsabban...nem gondolnám,hogy emiatt,mert a gyerek a 38. heti uh-n mondjuk 2,5 kg vagy teszem fel 4 kg,bármi különbség lenne köztük és előrébb kéne hozni a születést.Egyébként olvastam,hogy a kiírt időpontra való esély 5%,míg a többi napra 85% esély van!Én szeptember 4-re vagyok kiírva és nem uh alapján,hanem az utolsó menstruáció szerint,valószínű addig ki is bírom,mert zárt vagyok teljesen és alig van keményedésem!Lányommal szeptember 13-ra voltam kiírva szintén mensi alapján és szeptember 18-án született! :)
2013. aug. 29. 10:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat.
2013. aug. 29. 11:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Én augusztus 10-re voltam kiírva, és a lányom július 25.én született. Szerintem egyáltalán nem pontos.
2013. aug. 29. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!