Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40 hetes vagyok. Mindent...

40 hetes vagyok. Mindent kipróbáltam már hogy bújjon ki a baba de semmi. Gugoltam, lépcsőztem sex is volt de semmi. A jó fűszeres kajától meg fájt a pocim. Mit lehetne még kipróbálni?

Figyelt kérdés
2008. júl. 1. 11:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Én az egész virágoskertemet megkapáltam de semmi. Naponta nézték a magzatvizet, de attól sem indult be, pedig azt mondják az hatásos. Az orvosom inditotta be kézzel, nem tudom mit csinált, de addig vizsgált, míg a kesztyű nem volt olyan. Mire lementem a férjemhez, 7 perces fájásom volt. Sok sikert a szüléshez :)
2008. júl. 1. 11:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is csináltam mindent de nem használt. Nekem a 41. héten megindították infúzióval. Még mondják,hogy a meleg fürdő de nálam az se vált be.
2008. júl. 1. 12:02
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Szia!Hidd el ha a baba is úgy gondolja meg akar születni meg is fog.Akkor fog majd beindulni mikor nem is várnád.Légy türelmes elhiszem alig várod.Sok sikert könnyü szülést!
2008. júl. 1. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én gyalog mentem fel az ötödikre, majd jó erős kínai csípős levest ettem. Létrán szereltem egy kicsit és 2-szer megjártam a 3. emeletet. Még az nap este megindulta szülés.

Kitartást, amikor itt az ideje kibújik, ha nem akar csinálhatsz bármit.

2008. júl. 2. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!