Mennyire vettétek komolyan a 6 hetes kíméletet, pihenőt császáros kismamák?
Nekem ez már a második császárom volt ráadásul a hasfalamból is kivágtak.Nagyon fájt,de egy pici baba mellett nem tudsz pihenni(főleg ha van mellette még egy)
De a muszáj az nagy úr.Nem érsz rá pihenni mert a 2-3 óránkénti szoptatás meg az egyéb teendők nem teszik lehetővé.
Mikor volt a műtéted?
én már öt nappal a műtét után felmostam, főztem elláttam magam és a gyereket, plusz a férjem, mostam, vasaltam, rakodtam a deszkát.
haskötőt hordtam és nekem a doki kifejezetten nem javasolta a fekvést, azt mondta minél többet mozgok annál hamarabb gyógyul a seb. szó szerint: "egy hét múlva fürdik, tíz nap múlva hegyet mászik", nekem bevált, akik feküdtek sokan még egy hónap múlva is csak totyogni tudtak.
a sebem tökéletes, hasam olyan lett mint lánykoromban, négy héttel a műtét után hasizom gyakorlatokat végeztem, először csak siralmasan ment, aztán egyre jobban...
2-es vagyok
Sajnos egy ideig fájni fog a hasad.Egész nap lehetőséged sem lesz feküdni mert hát ugye ott a csöppség.
Valóban vigyázni kell, a cipekedés meg a létrázás kerülendő, de mozogni muszáj, mert különben lassabb a "felépülés".Jó babázást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!