Milyen betétet és mennyit visztek a kórházba? Ugye nem elég csak az éjszakai always tisztasági betét?
Figyelt kérdés
34 hetes kismami,most készítem a csomagot,és itt vagyok elakadva ... :)2013. aug. 20. 17:48
11/13 anonim válasza:
En most szultem ket es fel napja, de nekem boven eleg egy normal betet. Volt nalam ilyen megavastag is, ami kifejezetten erre a celra van, elhasznaltam, ha mar kibontottam, de total felesleges volt megvenni. Most mar komolyan azon gondolkozom, hogy csak tisztasagit fogok betenni.
12/13 anonim válasza:
Pironkodva, de bevallom, papírvattát vittem, meg éjszakai betétet. No, a papírvatta iszonyatosan jó volt az első két napon. Még a szobatársaim is kértek tőlem, mert minden betétnél jobb, mivel olyan vastagot tehetsz be belőle, amilyet akarsz, úgy szabod méretre, ahogy jónak látod.
13/13 anonim válasza:
Nekem elég volt az éjszakai always. Igaz csak nappal használtam ezt, minden napra kellett egy csomaggal (kb. 7 db), éjszakára azt a Tenát használtam amit a kórházban adtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!