Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tisztasági betét? A gyógyszert...

Tisztasági betét? A gyógyszertárban a 30db-os Tena egézségügyi betétet javasolta a hölgy, tényleg fog kelleni ennyi? És hozzá a hálós bugyit, amiben 2db van. Első szülésem lesz, még tapasztalatlan vagyok ilyen téren.

Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 13:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 2x 30 zacskót használtam el. baba boltban vettem 5 db eldobható bugyit, úgy kb 600FT-ért egy csomagban volt ennyi. Nálam elfogyott, igaz Tenábol még maradt pár darab, de jó lesz a következő szülésnél is.
2009. febr. 25. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én 2,5 hete szültem (első szülés volt), nem tenát vettem, hanem ilyen jó vastag éjszakai betéteket, ott a kórházban kb. 3 csomagot használtam el, mióta itthon vagyok, azóta is kb még 3 zacskót
2009. febr. 25. 13:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is eldobható bugyit vettem ami 5 db van egy dobozba. Betétből meg éjszakait vettem, de nem tenásat. Sok elfogyott kb 30-40 db, már nem számoltam.
2009. febr. 25. 13:11
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Szia.

szerintem jol fog jönni.Én nem tennát vettem, hanem egy olcsot a dm-be,de nagyon vastagot,abba 10 db volt, és 2 csomagot vettem, 4 napig voltam a korházba, és elég volt,de itthon is szivsen használtam.én kb 2 hétig véreztem ugy hogy vastag betét kellet,utána elég volt a normál betét.A hálos bugyi szerintem nagyon jó,nekem legalábbis az volt.Minden este kimosta amit használtam,szépen kijött belőle a vér is,és tartja a betétet is.

Könnyű és gyors szülést kívánok neked.

7 hetes baba mamája

2009. febr. 25. 13:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 1 csomag Tena normal-t vettem, elég volt, nekem csak az 1. három nap volt nagyon sok vérzésem, utána elég lett volna a sima eü.betét, de a Tena, hogy vastag, sokkal kényelmesebb volt mint a vékonyak (pl. always).

Nekem az eldobható bugyi nem tartott semmit, úgyhogy sima fehér pamutbugyit használtam, az sokkal kényelmesebb volt.

5 hós kislány anyukája

2009. febr. 25. 13:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Két csomaggal vettem. Tena lady normal-t és Tena Ultra Mini-t is 1-1 csomaggal. Ezen kívül több csomag hálós bugyit. A hálós bugyiból kellett a több, mert nem mostam ki. Ha beszennyeződött, kidobtam. A Tena-k egy része még mindig megvan.

Szerintem egyénenként változó, h kinek mennyi fogy el.

2009. febr. 25. 13:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én egy csomag Tena Lady Extrát vettem, plussz két csomag eldobható Tena bugyit. Az egész csomag betét elfogyott(pedig a negyedik nap már csak sima éjszakai betétet) használtam, a Tena bugyik meg nagyon jól tartottak. Én szerettem, s én ezért nem dobtam ki (ahhoz elég drágák), hanem jól kimostam, s eltettem a következő szülés utánra. Szerintem érdemes jó minőségűt venni, nem kell azon aggódni, mikor hogy folyik ki a vér.
2009. febr. 25. 14:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom oszinten en a legrosszabb fehernemuimet hasznaltam a verzes alatt meg a korhazban is mivel az eldobhatos bugyi(legnagyobb meret)kicsi lett.Ezek a nap vegen a kukaban landoltak.Betetbol pedig a always ejszakai betetjet hasznaltam vegig.Bar bent a korhazban az elso napok eros verzesenel kettot osszeragasztottam es igy eleg jol birtak.Senki nem szolt semmit,hogy miert nem a listan szereploket hasznalom.
2009. febr. 25. 16:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyél 2 csomag Tena betétet nekem az egy csomag kevés volt. Igaz az is, hogy jó ilyenkor nagyobb méretű bugyit használni ha van fekete praktikusabb. Én még vettem kimondott éjszakai egészségügyi betétet. Sok fogyott betétből 4,5 hétig volt vérzésem.

Kívánok könnyű szülést és sok örömet a Babához!!

2009. febr. 26. 08:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek a segítséget!Boldog Babázást!
2009. febr. 26. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!