Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha valakinek volt két császára...

Ha valakinek volt két császára akkor hány babát tervezhet még?

Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 16:38
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Egyet még biztos, a negyediket nem javasolják.
2013. aug. 18. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
mi most tervezzük a 3. gyereket. Nekem a dokim azt mondta, hogy menjen simán a dolog. Tehát a második császár után is biztat, hogy legalább próbáljuk meg. Ez nekem jól esik. Ha sikerül a simán szülés akkor még lehet több babóca is, de mi nem akarunk csak még egy kisfiút. De ha kislány akkor sem ugrom a Dunába.
2013. aug. 18. 16:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk nem aktuális a dolog mert két hete szültem. Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyi az a gyerek szám amit császár után még biztonsággal ki lehet hordani.
2013. aug. 18. 17:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Rubintrékáékkal tele a média hogy 4.-et akarnak és neki mindhárom császáros volt,tehát akár 4-et is!;-)
2013. aug. 18. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk nagyban függ attól milyen a hasfalad, mert van olyan barátnőm, aki a sima szülés után nem tud többet vállalni, mert annyira szétment a csípője és mindene. Nem részletezem. Nem tud több gyereket kihordani sem, nemhogy megszülni. De van olyan rokon akinek meg 4 gyereke született és mind császáros volt, és semmi baja a nőnek. Szóval szerintem ez egyén függő.
2013. aug. 18. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez attól függ,hogy gyógyultál,hogy áll a heged, nekem kettő után azt mondta a doki,hogy többet ne vállaljak, viszont egyre több olyan esetet hallani hogy 4-5-6 babát vállal és mind császáros!
2013. aug. 19. 12:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Általánosságban 3, max 4 császár a max javasolt ma Magyarországon. De ez függ a heg állapotától, anyai egészségi állapottól és a szülések közötti időtartamtól, sőt a doki hozzáállásától is.
2013. aug. 19. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Barátnőm a Sotén az 5.et szüli nemsoká.

másik ismerősöm 2 császár után szült kettőt hüvelyen keresztül.

2013. aug. 21. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!