Nektek is voltak álmatlan éjszakáitok?
El tudom képzelni, hogy ideges vagy, én jövő csütörtökre vagyok kiírva, és mivel nagy a babánk, esélyes a császár is.
Azért még reménykedem a sima szülésben.
Remélem aztán el tudtál aludni, én éjjel kelek fel párszor fájásra, pisilésre, de napközben el tudok aludni általában.
Próbálj meg elalvás előtt hársfateát inni, és egy kicsit relaxálni, a youtube tele van meditációs gyakorlatokkal.
Ami biztos, hogy idegeskedéssel nem segítesz a dolgon.
Még egy baba sem maradt bennt, és mindegy hogy, a lényeg, hogy világra jön épen és egészségesen!
A terhesség vége felé 2-3 órákat aludtam (nekem is van egy örökmozgó 5 évesem pedig) és bizony meglett a böjtje, a szülés előtti napon nem aludtam szinte semmit. A vajúdás is igen hosszúra nyúlt, majd' elaludtam.
Most, hogy 2 hetes a baba viszont jó, hogy hozzászoktam, mert éjjel minden gond nélkül kelek 3 óránként.
Próbálj minél többet pihenni napközben (persze kisgyerek mellett nehéz), ha már éjjel nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!