Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek is voltak álmatlan...

Nektek is voltak álmatlan éjszakáitok?

Figyelt kérdés
Tegnapra voltam kiírva, de nem is érzek semmit, viszont egyszerűen nem tudok aludni, és nem azért, mert kényelmetlen, hanem nem is vagyok álmos, pedig van egy 3 éves fiam aki azért rendesen lefáraszt nap végére! Félek, ha eljön az idő, tök kialvatlan és fáradt leszek!

2013. aug. 17. 23:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért mert izgulsz. Próbálj meg aludni, kapcsolt ki a gépet és aludj.
2013. aug. 17. 23:34
 2/4 anonim ***** válasza:

El tudom képzelni, hogy ideges vagy, én jövő csütörtökre vagyok kiírva, és mivel nagy a babánk, esélyes a császár is.

Azért még reménykedem a sima szülésben.

Remélem aztán el tudtál aludni, én éjjel kelek fel párszor fájásra, pisilésre, de napközben el tudok aludni általában.

Próbálj meg elalvás előtt hársfateát inni, és egy kicsit relaxálni, a youtube tele van meditációs gyakorlatokkal.

Ami biztos, hogy idegeskedéssel nem segítesz a dolgon.

Még egy baba sem maradt bennt, és mindegy hogy, a lényeg, hogy világra jön épen és egészségesen!

2013. aug. 18. 07:21
 3/4 anonim ***** válasza:

A terhesség vége felé 2-3 órákat aludtam (nekem is van egy örökmozgó 5 évesem pedig) és bizony meglett a böjtje, a szülés előtti napon nem aludtam szinte semmit. A vajúdás is igen hosszúra nyúlt, majd' elaludtam.

Most, hogy 2 hetes a baba viszont jó, hogy hozzászoktam, mert éjjel minden gond nélkül kelek 3 óránként.

Próbálj minél többet pihenni napközben (persze kisgyerek mellett nehéz), ha már éjjel nem megy.

2013. aug. 18. 10:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Amúgy nem idegeskedek miatta, csak hát egyfolytában agyalok, hogy mi hogyan is lesz ezután!:) meg persze várom is már! Igen, fél egy körül sikerült elaludni!
2013. aug. 18. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!