Elsö babás anyukák, kinél meddig tartott a magzatviz elfolyása után a vajudás és a tolofájások után mikor jött a baba?
Első fájásoktól kezdve 8 órán belül fogtam a kezemben a kisfiamat!
Az első fájás 1kor volt, fél 7ig nagyon is elviselhető volt. Fél 7kor burkot repesztettek, és 3/4 9-kor megszületett a kisfiam.
Az utolsó kérdésedet nem értem: a tolófájásokkal már jön a baba is! A tolófájások közben nyomsz, nekem olyan 3-4 nyomásra bújt ki.
Ahhoz képest, hogy első gyerek, könnyű és gyors szülés volt.
Szia! Én 1 órát töltöttem a szülőszobán. Burkot repesztettek este fél 10-kor, 10kor jöttek a tolófájások, 4 nyomásra 10.25-re megszületett a kisfiam.
Extra gyors szülés volt, pedig túlhordtam, majdnem 4kg volt. Fájdalomcsillapítás nélkül szültem, mert már 7cm-re voltam kitágulva, mire bekerültem, így nem lett volna értelme. Sokkal rosszabbra számítottam. Nekem utána 1 hétig a gátseb helye sokkal jobban fájt.
du.3kor kezdett szivárogni a magzatvíz hajnali 3.18-ra megszületett a kislányunk.
a legszebb 12 órám volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!