Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elsö babás anyukák, kinél...

Elsö babás anyukák, kinél meddig tartott a magzatviz elfolyása után a vajudás és a tolofájások után mikor jött a baba?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 18:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
pénteken fájdogált a hasam, de nem gyanakodtam, éjszakára nagyon felerősödött, de folyamatos volt a fájdalom, nem gondoltam hogy szülni fogunk, mert nem hasonított rá. végül bementünk kórházba, hajnali 4-re, kiderült 4 ujjnyira nyitva voltam és 2(!) napja szivárgott a magzatvizem! Reggel 8-ra meglett a gyerkőc! :)
2009. okt. 28. 22:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Szombaton du.2-kor elkezdett szivárogni a magzatvbíz, éjjel 1 körül bementünk a kórházba, vasárnap folyamatosan erősödtek a fájások, kaptam antibiotikumot a fertőzés elkerülése végett (magzatvízfolyás)de. megkapotam a beöntést, du 2-kor már nem engedtek ki a szülőszobából, este 8 körül döntöttek úgy az orvosok hogy császározni kell, és este 9:29-kor született meg a lányom.
2009. okt. 28. 23:51
 13/18 anonim ***** válasza:

Első fájásoktól kezdve 8 órán belül fogtam a kezemben a kisfiamat!

Az első fájás 1kor volt, fél 7ig nagyon is elviselhető volt. Fél 7kor burkot repesztettek, és 3/4 9-kor megszületett a kisfiam.

Az utolsó kérdésedet nem értem: a tolófájásokkal már jön a baba is! A tolófájások közben nyomsz, nekem olyan 3-4 nyomásra bújt ki.

Ahhoz képest, hogy első gyerek, könnyű és gyors szülés volt.

2009. okt. 29. 08:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Szia! nekem hajnalban kezdődtek a fájások, 8 körül mentünk a kórházba, 10kor burkot repesztettek, 12kor született meg a kislányom.
2009. okt. 29. 10:17
 15/18 A kérdező kommentje:
igazán köszönöm nektek ezt a sok választ!!most vagyok a 35.hétben és már ezen agyalok hogy kb mennyi idö ,de persze egyén függő csak kiváncsi voltam a tapasztalatokra!minden jót mindenkinek és sok örömteli napot a babákhoz,gyerekekhez!
2009. okt. 29. 11:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem burkot repesztettek fél 7-kor és fél 10-re meg lett a fiam. :)Mindez úgy, hogy 6-kor mentem be a kórházba, mert már annyira nem volt jó otthon. :)
2009. okt. 29. 17:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia! Én 1 órát töltöttem a szülőszobán. Burkot repesztettek este fél 10-kor, 10kor jöttek a tolófájások, 4 nyomásra 10.25-re megszületett a kisfiam.

Extra gyors szülés volt, pedig túlhordtam, majdnem 4kg volt. Fájdalomcsillapítás nélkül szültem, mert már 7cm-re voltam kitágulva, mire bekerültem, így nem lett volna értelme. Sokkal rosszabbra számítottam. Nekem utána 1 hétig a gátseb helye sokkal jobban fájt.

2009. okt. 29. 20:25
 18/18 anonim ***** válasza:

du.3kor kezdett szivárogni a magzatvíz hajnali 3.18-ra megszületett a kislányunk.

a legszebb 12 órám volt!!!

2009. okt. 30. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!