Szegeden a betöltött 40. hét után befektetnek ha jól tudom. Meddig várnak azzal hogy megindítsák a szülést?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 10:48
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem ez orvostól függ. De például a tesómnak 5 nap túlhordás után indították (Szegeden).
2/6 anonim 

válasza:

Ja, és még annyi, hogy őt nem fektették be, csak a szülés indítás napján kellett bemennie. De biztos, hogy a befektetést meg a szülésindítást is orvosa válogatja!
3/6 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi szépen!És tesódnak fogadott orvosa volt?Hogy zajlott ez az egész,Mindennap menni kellett 40. hét után ctgre?
2009. okt. 26. 12:10
4/6 anonim 

válasza:

Szia! Igaz, nem Szegeden, de én választhattam, hogy befekszem, vagy bemegyek mindennap. Mivel meg tudtam oldani, inkább bejártam. És nem indítottak, 41+2 szültem! Gondolom ez erősen függ az orvostól, a lepény és a baba állapotától.
5/6 anonim 

válasza:

Igen, fogadott orvosa volt a tesómnak (aki mellesleg pont nem dolgozott akkor, de szerencsére volt "tartalék orvos"). Nem emlékszem, de gondolom, be kellett mennie minden nap, szerintem túlhordás esetén ehhez minden doki ragaszkodik, bár ez sem 100%, de a szegedi orvosok eléggé "biztonsági játékosok", ezért is lehet, hogy sokan 5 napig se várnának.
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszi szépen.
2009. okt. 26. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!