Kiütések a combon?
Figyelt kérdés
A combom belső felén van egy jó nagy foltban a kiütés, apró kerek pöttyök és nagyon viszketnek. A kezemen az ujjaimon is vannak hólyagok, de csak elvétve. Volt a könyökömön is de onnan elmúlott, kaptam rá Phlogosam krémet. De most mintha nem használna. Valaki tudna segíteni? 4 hete szültem.2013. aug. 5. 11:01
2/4 anonim válasza:
nem "vízzel telt" apró hólyagok? nekem a szülés alatt jött ki, majd most szülés után nem gyógyul a krémektől. ekcéma amúgy.
3/4 A kérdező kommentje:
És mivel kened most? A terhesség alatt nem volt ilyen problémám.
2013. aug. 5. 12:13
4/4 anonim válasza:
most elocom ot használok. a hólyagok eltűnnek tőle, de teljesen nem jön helyre. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!