Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez mi? Ma reggel mikor felallt...

Ez mi? Ma reggel mikor felalltam az agybol ereztem v. mit mintha bepisiltem volna.

Figyelt kérdés
Es v.mi feheres nyalkas folyas jött ki belölem.Meg valami hig mint a pisi is.(De nem pisi volt).Ejjel parszor arra ebredtem h.a baba feje annyira nyomja a szemeremcsontom alatt.De ez is elmult.Most delelött volt par mensi szerü erzes ez is elmult.Ez mar a szüles jele?Lehet, h. meg ma beindul?39km
2009. okt. 25. 12:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ha elfolyik a magzatvíz akkor 48 órád van, hogy megszüld a babát. A szivárgást meg végülis ki tudja eldönteni, hogy az mi volt pontosan? Én a helyedbe bemennék egy vizsgálatra, nehogy otthonszülés legyen belőle :-)) Könnyű szülést neked amikor majd itt lesz az ideje!!! :-))
2009. okt. 25. 19:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia Sorstársam!

Én pár órája még a szülőszobán voltam, mert hajnalban mikor felültem az ágyban, akkor elöntött valami. Nem tudom mi lehetett, de még a lepedőmön is volt belőle. A bugyimból csavarni lehetett volna. Görcsök, fájások sehol. Bementem a kórházba, UH, CTG, fájások jöttek mentek, és most itthon vagyok megint és neked írok. Csináltak indikátorral tesztet, de kiderült, hogy nem magzatvíz volt. Lehet, hogy a babám megijedt belerúgott a hólyagomba és attól bepisiltem hirtelen. Pedig semmi pisiszerű nem volt benne, ráadásul éjjelente elég sokat járok wc-re, tehát szinte sosincs tele a hólyagom. Amúgy 1 ujjnyira nyitva vagyok és nyákdugóm sincs már 2 hete.

2. babás 38 hetes kismami

2009. okt. 25. 19:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem, hogy a szülésznő meg akart győzni, hogy vizes folyás volt, de az nincs szerintem annyi, hogy totál eláztassa a bugyimat. Azóta amúgy nekem sincs semmi.

Könnyű szülést és boldog babázós perceket Neked.

Ja, az én párom éppen Fr.o-ban van és a szomszéd fog bevinni szülni :D

2009. okt. 25. 19:51
 14/15 A kérdező kommentje:
sziasztok, meg mindig 1ben:)nem törtent azota sok minden, erzem, h.a baba feje nyom egyre lejjebb, sokat jarok pisilni, de se folyas se görcsök azota.Setaltam is mar,forro zuhany stb. de nincs eredmenye.Lehet reggel csak a nyakdugo ment el es nekem kicsit "higabb" volt.Bar ez is fura a nyakdugo nem barnas rozsaszines kocsonyas?Ami nalam volt feher volt es kocsonyas...
2009. okt. 25. 22:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem szivárogni kezdett, semmi görcs, reggel mentem be kórházba, ott is fogtak, csak beöntés és vizsgálat után kezdtem görcsölni. Könnyű szülést! (ha még nem szültél meg azóta)

2009. okt. 29. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!