Ez mi? Ma reggel mikor felalltam az agybol ereztem v. mit mintha bepisiltem volna.
Szia Sorstársam!
Én pár órája még a szülőszobán voltam, mert hajnalban mikor felültem az ágyban, akkor elöntött valami. Nem tudom mi lehetett, de még a lepedőmön is volt belőle. A bugyimból csavarni lehetett volna. Görcsök, fájások sehol. Bementem a kórházba, UH, CTG, fájások jöttek mentek, és most itthon vagyok megint és neked írok. Csináltak indikátorral tesztet, de kiderült, hogy nem magzatvíz volt. Lehet, hogy a babám megijedt belerúgott a hólyagomba és attól bepisiltem hirtelen. Pedig semmi pisiszerű nem volt benne, ráadásul éjjelente elég sokat járok wc-re, tehát szinte sosincs tele a hólyagom. Amúgy 1 ujjnyira nyitva vagyok és nyákdugóm sincs már 2 hete.
2. babás 38 hetes kismami
Azt elfelejtettem, hogy a szülésznő meg akart győzni, hogy vizes folyás volt, de az nincs szerintem annyi, hogy totál eláztassa a bugyimat. Azóta amúgy nekem sincs semmi.
Könnyű szülést és boldog babázós perceket Neked.
Ja, az én párom éppen Fr.o-ban van és a szomszéd fog bevinni szülni :D
Szia!
Nekem szivárogni kezdett, semmi görcs, reggel mentem be kórházba, ott is fogtak, csak beöntés és vizsgálat után kezdtem görcsölni. Könnyű szülést! (ha még nem szültél meg azóta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!