Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez mi? Ma reggel mikor felallt...

Ez mi? Ma reggel mikor felalltam az agybol ereztem v. mit mintha bepisiltem volna.

Figyelt kérdés
Es v.mi feheres nyalkas folyas jött ki belölem.Meg valami hig mint a pisi is.(De nem pisi volt).Ejjel parszor arra ebredtem h.a baba feje annyira nyomja a szemeremcsontom alatt.De ez is elmult.Most delelött volt par mensi szerü erzes ez is elmult.Ez mar a szüles jele?Lehet, h. meg ma beindul?39km
2009. okt. 25. 12:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Te , csajszi... valószínű, hogy szivárog a magzatvized...:) Nyugi, semmi gond, a méhlepény folyamatosan "újratölti", de lassan készülj össze, és irány a kórház+nődoki!! Könnyű szülést, jó babázást!! :)

2009. okt. 25. 12:08
 2/15 anonim ***** válasza:
Hűűha!! Sztem a nyákdugó távozott, de az nem feltétlen a szülés beindulását jelzi. Távozhat napokkal szülés elött is. Rémélem már összepakoltál? Húú, nagyon izgi! Sok szerencsét a szüléshez és a babádhoz!!!
2009. okt. 25. 12:10
 3/15 anonim ***** válasza:
a nyákdugó általában nem híg, nekem el se ment ráadásul , vagy nem vettem észre , nem tudom... de amikor folyt a magzatvíz, az olyan, mintha pisilnél... lehet, hogy kiment a nyákdugó és utána a magzatvized is nekiindult...
2009. okt. 25. 12:13
 4/15 A kérdező kommentje:
Volt valami nyalkas "ize" is a bugyimon meg at volt azva ugyhogy valami hig "ize" is jött belölem. DE AZOTA SEMMI!!!!Mar össze pakoltam, csak az a gaz, hogy a parom nincs itthon majd csak este jön meg es egyedül vagyok es kicsit megijedtem.(1. baba)Legfeljebb rohanok a szomszedhoz ha valami lesz....Huuuu, olyan izgi, ugy izgulok.Köszi a gyors valaszokat!
2009. okt. 25. 12:28
 5/15 anonim ***** válasza:
ha még olvasod!:) ha jönne még ilyen "pisi-szerű" valami, akkor az magzatvíz, vagy ha újabb görcsök jönnének, akkor pedig szerintem 90%, hogy már nem jóslók...Érdmes ilyenkor a nődokid is felhívni( ha van fogadott) és utána hívhatod a párodat. szerintem ilyen "eseményre" mindenkit elengednek a munkahelyéről, főleg hogy 1. baba! :)
2009. okt. 25. 13:13
 6/15 anonim ***** válasza:
Nálam is így kezdődött... és 4 óra múlva megvolt a baba, a magzatvíz szivárgott, csak a szag alapján tudtam megkülönböztetni a pistől. Akkor ment el mind amikor megvizsgáltak.
2009. okt. 25. 13:22
 7/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok, azota nem törtent semmi.Se folyas se görcsök se semmi.Hat varok, majd csak lesz valami :(
2009. okt. 25. 14:26
 8/15 anonim ***** válasza:

szia!

én is így voltam, bementem reggle 7kor kórházba, haza már nem jöttem, este 8kor lett meg a babám. nem kell kapkodni, szerintem megvárhatod apukát:) gratulálok

2009. okt. 25. 15:23
 9/15 A kérdező kommentje:
es neked sem volt közbe semmi?Mert en nem erzek semmit,meg talan annyi h. a csipöm faj es mar 2x voltam kakilni, de nincs hasmenesem sem
2009. okt. 25. 15:29
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem a magzatvíz szombat hajnalban kezdett szivárogni,fájás semmi!Vasárnap 7.kor mentem be a kórházba fájások nélkül ,és 10óra 51 perckor megszületett a kisfiam!Gratulálok!Könnyű gyors szülést kívánok!
2009. okt. 25. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!