Tényleg ciki a kórházi hálóing?
Első szülésnél abban voltam 1. nap, mert azt adták rám, meg hozták a váltást, egyszerűbb volt, mint a táskámban kotorászni. Fel sem tudtam kelni.
2. nap gondoltam, hogy akkor már felveszem a sajátom. 3-at vittem, nem is vettem több kismamahálóinget. 1 nap alatt összevéreztem mindet. A 3. nap megint kértem kórházit.
Anyu meg azt mondta, hogy minek is vittem, amikor ő szült mindenki a kórháziban volt. Miért a sajátodat kend össze?
Itt meg több hozzászólásban olvastam, hogy valakiknek a szobatársai olyan igénytelenek meg csórók voltak, hogy még saját hálóingjük sem volt. Akkor most mi van? Vegyek 10 db hálóinget, hogy elég legyen 3 napra? Pedig már gondolkodtam, hogy végig a kórháziban leszek.

Én egyet betettem a táskába sose lehet tudni alapon, de ahol én szülök, ott kórháziba vannak a kismamik. Meg minek vérezzem össze a sajátom. Ott és akkor nem fog érdekelni miben vagyok, csak a kislányom. Te se aggódj emiatt. :)
34km

Szia!
Én vittem 4 db hálóinget a kórházba. Császáros voltam, és 12 órával a műtét után kellett mennem zuhanyozni. Az ápolónő hozta a váltás hálóinget, én meg mondtam neki, hogy köszönöm van sajátom. Erre Ő, hogy ez praktikusabb, és ráadásul a tisztításával sem kell bajlódnom. Felvettem a kórházit. Végig olyan volt rajtam. Reggel és este hozták a tisztát, de ha véres lett ,akkor csak egy szavamba került, és kaptam újat.
Eleinte én is cikinek éreztem, de végül is nem divatbemutatóra mentünk be a kórházba.

Szia! Én a melegítős vagyok:-)
Azért vittem, mert nálunk a kórház másik felében van a büfé, ahová eljárkáltam enni-inni néha. Meg kimentem sétálni. Ami köntösben, hálóingben, főleg a kincstáriban... Annyi ember volt arra, és igen láttam kismamát csoszogni a büfébe a népek között, kincstári véres hálóingben, szétnyitott köntössel....
Egy nő attól, hogy szült - és már van annyira jól, hogy elmegy sétálni - még nő marad és ne csoszogjon véresen, lomposan. Azzal, hogy vlk a kicstárit viseli a szobában nincs semmi baj.
Amúgy meg azért jó a melegítő, mert nincs "beteg", "kórházi" érzésem. Végül is szültem, nem beteg vagyok. Amúgy sem szeretm a hálóinget, ha jön hozzám vendég nem tudok úgy leülni, hogy ne legyen ki valamim. Nekem a naci - póló kényelmesebb.
Hozzáteszem: könnyű, gyors szülésem volt, 4 órára rá, már mászkáltam.

Ahol én szültem, ott "csak" vajúdáskor adtak kórházi hálóinget, de mindig jött utánam a "kedves" nővérke,h. nehogy összevérezzem vagy magzatvizes legyen, mert nem tud másikat adni. Így szülés után eszem ágában sem volt kérni, mert nem adtak volna. A sajátom hordtam amint fel tudtam kelni. Nem lett véres egyáltalán. Tena rögzítőnadrágot használtam és hozzá Tena betétet, utána pedig sima éjszakai Libresse-t.
Szerintem nem éri meg sok hálóinget venni arra a pár napra és egyáltalán nem ciki, ha a kórházit piszkolod össze!

Egy héttel előbb befektettek. Persze kész volt a kórházi csomag, benne saját csini hálóingek. Naná, hogy első nap kettő is tiszta vér lett. Első azért mert bekötöttek mert összekevertek és indítani akarták a szülést, második meg este, mikor kivették és a másik karomból meg egy gyakornok vért akart venni.
Na onnantól reggel-este tisztát kértem. A vésztartalék sajátot meg felvettem mikor átmentem a büfébe, vagy jött a férjem látogatóba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!