Tényleg ciki a kórházi hálóing?
Első szülésnél abban voltam 1. nap, mert azt adták rám, meg hozták a váltást, egyszerűbb volt, mint a táskámban kotorászni. Fel sem tudtam kelni.
2. nap gondoltam, hogy akkor már felveszem a sajátom. 3-at vittem, nem is vettem több kismamahálóinget. 1 nap alatt összevéreztem mindet. A 3. nap megint kértem kórházit.
Anyu meg azt mondta, hogy minek is vittem, amikor ő szült mindenki a kórháziban volt. Miért a sajátodat kend össze?
Itt meg több hozzászólásban olvastam, hogy valakiknek a szobatársai olyan igénytelenek meg csórók voltak, hogy még saját hálóingjük sem volt. Akkor most mi van? Vegyek 10 db hálóinget, hogy elég legyen 3 napra? Pedig már gondolkodtam, hogy végig a kórháziban leszek.

Én 2x szültem császárral, mindkétszer vittem saját halóinget be, de egyszer sem vettem fel. Nem csóróság kérdése, meg nem igénytelenség. Az jobb, hogy összekened a sajátodat, és elsúvasztod a csomagba véresen?Szerintem az nagyobb igénytelenség.Én naponta akár kétszer is cseréltem(meleg volt), de volt hogy pont a vérzés miatt többször is,és nem lett volna pofám ott tárolni amíg nem jön valaki,és viszi haza a véres cumómat.
Mellesleg, ha szülés előtt vagy bent, az más, én 5 hétig bent kellett maradjak már császár előtt, na akkor tényleg gáz a kórházi, de asszem nem is volt senkin.:)

Nem igénytelenség. Én azonban alig vártam, hogy levehessem. Mondjuk és szülésem után 3 órával már könyörögtem az ápolónak, hogy had mehessek el zuhanyozni, majd belebújtam egy melegítő alsóba és egy bő pólóba. Ebből vittem váltást napközbenre, éjszakára meg vittem pizsit. Egyszer sem áztam át, pedig nem a legnagyobb tennát vittem, nem volt annyira durva a vérzés.
A kórházi összevissza csúszkált rajtam, mindig kivolt valamim, nagyon kényelmetlen volt. Alig vártam, hogy levehessem. De aki abban volt végig, az abban volt és kész. Nem gáz.

Nem igénytelenség.
Nálunk másban nem is lehetett lenni, csak a kincstári cuccban.

Én első nap a kórháziban voltam, aztán a sajátomban. Nálunk mindenki így volt, egyáltalán nem ciki a kórházi hálóing.
Én amúgy a leggagyibb legolcsóbb kínai hálóinget vettem meg, mert tudtam, hogy úgyse veszem fel többet. És a szobatársaim is így voltak ezzel, senkin nem volt puccos hálóing, pedig puccos budai kórházban szültem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!