Programozott császárom lesz aug.13. -án, és nemtudom hogy altatásban végeztessem, vagy érzéstelenítővel. Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Spinalis erzestelenitest kaptam, a legboldogabb pillanat volt az eletemnek az a pillanata, amikor hallottam felsirni a lanyat, meg is mutattak, a konnyem is kicsordult!:) ne felj, nem lesz semmi gond, ne hagyd ki a babad elso pillanatat:)
Ha altatnak, o is keson sir fel.
Szia! Én is ebben a kérdésben vacillálok, de a doki rám bízta, mert mindkettőnek vannak előnyei-hátrányai...
Szóval nekem ez a 4.császárom lesz. A 3.-nál nem sikerült az érzéstelenítés, mert kiderült, hogy gerincferdülésem van, és emiatt nagyon nehéz eltalálni azt a pontot, ezért az altatást javasolják. Viszont asztmám is van, ami miatt meg nem javasolják... én se tudom,mi legyen.
Szia!
3 császárom volt, érzéstelenítéssel. Én inkább ezt javaslom, nem az altatást. A második babánál elgörbült a tű és ugye hallottam ahogy mondják, ettől kicsit beparáztam, de nem volt semmi gond. A lényeg, hogy pontosan kövesd a doki utasítását és próbálj nyugost maradni és lassan nagy levegőket vegyél. Nekem szimpatikusak voltak a dokik akik csinálták, ha jól emlékszem akkor mindegyik bejött előtte, bemutatkozott, elmondta mi, hogy lesz..stb.
Én kértem az altatást, ragaszkodtam hozzá! Igazából a spinálisnál statisztikailag néhány fokkal biztonságosabb rád nézve. Egy dologtól függ, hogy a dokid milyen gyorsan veszi ki a babát belőled. Az én dokim mondta, hogy kérhetem, ki tudja venni adott idő alatt....:)
4 napja volt a császárom, kivette :D :D :D
Igaz nem láthatod rögtön, viszont a fejedet azonnal mozgathatod és fel is kelhetsz hamarabb :) és tuti nem bénulsz le!!!! Ennek is vannak kockázatai persze, de a szülés minden fajtájának!
Tehát csak a doki gyorsaságán múlik a dolog. A férjem rögtön látta a babát, én kb 30 perc múlva! Viszont én szoptattam pár óra múlva, az érzéstelenítősök pedig később...és a fejük örülten fájt :(
Sok sikert!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!