Császárral szülő nőknek mért fáj a szex? Nekik a hüvelyük érintetlen, nem?
Figyelt kérdés
Bocs ha hülye kérdés,én természetes uton szültem.Elgondolkodtatott hogy nekik mitől fáj a szülés utáni szex?2013. júl. 30. 22:21
11/15 A kérdező kommentje:
6os válaszolo értette jol,igen a kérdés arra vonatkozik hogy mitől fáj a hüvelyük mert többektől hallottam,nyilván azt én is értem hogy a vágás helye,illetve a heg fáj,huzodik.
2013. júl. 31. 12:08
12/15 A kérdező kommentje:
igen bocs most látom hogyí nem épp jol fogalmaztam meg a kérdést
2013. júl. 31. 12:09
13/15 anonim válasza:
Nem minden császáros programcsászár. El tudom képzelni, hogy van, aki megszenvedett előtte. A szex azért fájhat, mert a testük még nem áll készen a dologra, a hüvely is görcsben van, így nem épp kellemes az együttlét. És ez tök független attól, hogy volt-e vágás, vagy sem. Nekem volt gátmetszésem, a 6. hét végére már sehol semmi, és szex közben nem a heg fájt. Hanem annyira nem tudtam magam elengedni, hogy kellemetlen volt sokáig az együttlét, mellé még ott volt a hüvelyszárazság is. Van, akiben a vajúdás is olyan nyomot hagy, hogy elmegy a kedve a szextől, frászt kap attól a gondolattól, hogy valami a hüvelye közelébe kerüljön. Szóval egyrészt pszichológiai, másrészt hormonális lehet az ok.
14/15 anonim válasza:
Nekem nem program császár volt.Spontán szülésnek indult,teljesen kitágultam,toló fájásaim is voltak.Időnként a doki/szülésznő majdnem a gyomromig felnyúlt,hogy jön e lejjebb a babám.Utána varratszedéskor még jól meg is vizsgáltak,mert előző nap hőemelkedésem volt.
Szóval ha végig gondolom akkor nálam pszichés eredetű volt.
15/15 andi9208 válasza:
nekem is császárom volt, nekem azért fájt, mert száraz voltam,, és mivel sokáig nem volt szex, ezért nagyon összeszűkűltem, és ezért fájt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!