Tényleg igaz az h a teltebb nőknek nehezebb szülni? A terhesség is nehezebb? :- (
A szülést nem tudom, de a várandósság nekem egyáltalán nem nehéz eddig.
28 hetes vagyok és kb. 15 kg plusz súllyal kezdtem.
Az elején fogytam 4 kilót, most tartok a kiindulási súlyomnál.
Se vizesedés, se hátfájdalom, se görcsök, az elején volt nekem is a szokásos émelygés, hányinger, hányás nélkül szerencsére.
Tehát nekem nem nehéz a várandósság.
Ráadásul a csípőm széles, remélem ezáltal könnyebben is szülök.
De "rendes" anyukád...
Én is frászt kaptam néhány vészmadártól, de nem azért, mert megijedtem, hanem mert bosszantottak.
Attól, hogy valaki vizesedett, nem törvényszerű, hogy más is úgy járjon és hasonlók.
Engem rémisztgettek azzal, hogy majd jól elhízok, hogy mennyire rosszul leszek stb.
Szerencsére eddig egyiknek sem lett igaza, de elég idegesítő ez a " Na, majd meglátod, hogy igazam lesz!" szöveg.
Én már a legelején eldöntöttem, szép kismama leszek és minden rendben lesz.
Minden fejben dől el.
1. vagyok
Még mindig 1. vagyok.
Eszembe jutott, a saját védőnőm meg azt mondta, hogy a kerékpározástól el fogok vetélni, a dinnyétől meg elhízok...
Ennek ellenére kb. 23-24 hetes koromig kerékpároztam, két pofára zabáltam a dinnyét (a cukorterhelésem kiváló lett), még múlt héten is úsztam a környékbeli tóban (bár igaz, akkor utoljára), végig kirándultam, kutyáztam, aktív voltam, vagyok, úgy élek, mint a baba előtt, persze óvatosabban.
Én nálad jóval több túlsúllyal estem teherbe. Ikrekkel! Semmi problémám nem volt, kicsit persze vizesedtem, de az nem hogy ikerterhességnél, de sima terhességnél is általános. Végig lépcsőztem, végig kihordtam a terhességem és természetes úton szültem. Ja, és kb. 20 kiló jött még fel rám, ami a szüléssel le is ment, szülés tán közvetlenül 14 kilóval voltam könnyebb, utána 2 héttel pedig a víz is lement és annyi voltam, amennyivel kezdtem.
Nem azt mondom,hogy így kell, de sztem nem feltétlenül ettől függ.
utolsó vagyok
Az lemaradt hogy a 42.héten indítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!