Tényleg igaz az h a teltebb nőknek nehezebb szülni? A terhesség is nehezebb? :- (
Én anyukám tapasztalatát írom le. Ő eléggé telt 120 kg volt amikor engem szült.5 órakor vitték szülni és már negyed 8-kor kint is voltam.:D
Szerintem ez nem testsúly függő.
Szia
Én már a harmadik babámmal vagyok várandós (26. hét).
Első babám:
94 kilóval kezdtem, problémamentes terhességem volt, 93 kilóval mentem szülni, 84 kilóval és a 4350 grammos lányommal jöttem haza :-D
A lányom 1 óra alatt született meg 42. héten.
Második:
90 kilóval lettem terhes, 94,5 kilóval mentem szülni. Indított szülés volt 16 nap túlhordásnál. 6,5 óra alatt született 4750 grammal és 53 centivel. én 86 kilóval jöttem haza.
Most (harmadik):
88,5 kilóval lettem terhes, tegnap voltam súlymérésen 86,5 kiló vagyok :-) és 26. hetes.
Nem vizesedek, és az első kettővel sem volt ilyen gondom. Terhelési cukraim is jók. Nem fulladok, vérnyomásommal sincs probléma.
Szüléstől nem félek, nem volt borzasztó, pedig a másodikat indították, és folyamatosan feküdnöm kellett az oxitocin infúzió miatt :-(
Anyukád meg igazán lehetne kedvesebb .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!